Aldığım Battlefield 4 PS4 Hesabımdan Silinmiş

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bundan uzun zaman öncede bir konu açmıştım ama o biraz farklıydı. Sorunum ise ben PS4 için Store üzerinden 17 TL fiyat ödeyerek Battlefield 4 aldım. İndirimli fiyatından yararlandım yani ve İninal kart üzerinden aldım. Her neyse yaklaşık 5-6 ay önce herhalde oyun hesabımdan, cüzdan geçmişimden ve oyun aldığımız zaman bize gelen teşekkürler mesajından bile silinmiş enteresan bir şekilde. Oyunda gerçekten fazla kupa topladım ve Online kısmında ise 81 level olmam lazımdı. Her neyse hizmetleri aradığımda ise satın almadığımı ve oyunları belli bir süre sonra kilitlendiğini söylüyorlar. Yani onlar da bir şey anlamıyor. İninal kart üzerinde ise bu alışverişi yaptığımı görebiliyoruz. Nereye şikayet etmem lazım var mı bileniniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem dekontunu PlayStation desteğe attığınız mesajda eklediniz mi?
Mail attım fakat cevap veren yok. Müşteri hizmetlerinin zaten bir şey bildiği yok. Biraz daha böyle devam eder ise bir Avukat'a danışmayı düşünüyorum sonuçta parayı almayı biliyorlar.

Bugün müşteri hizmetlerini aradım ve onlarda bu durumu anlayamadılar. Kart'ta aldığım tarih ve tutar gözüküyor ama müşteri hizmetleri benim hesabımda o tarihte Playstation üzerinden alışveriş yapılmadığını söylüyor. Dosya açtılar ve benden 1 hafta süre istediler ilgilenmek için bakacağız artık duruma göre.
1.png
2.png
ww.png
4.jpg

Kilidi görünce, lisansları geri yükle yaptın mı acaba? Arada böyle hatalar olabiliyor. Oyunu satın aldığın hesaptan mı giriyorsun? Değilse ana hesap olarak satın aldığın hesap kayıtlı mı?
Sadece bu hesap var ve neredeyse her gün lisans işlemini yapıyorum. Store'a gidince tekrar satın almamı istiyor zaten. PSN adım recepcan17 ve gördüğünüz gibi Battlelog'da da recepcan17 gözüküyor. Oyun için videolarım da var zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı