Aldığım işlemcinin pini yamuk çıktı

Xloer00

Hectopat
Geçen hafta Sinerji Bilgisayar'dan bilgisayar aldım. Bugün toplama fırsatım oldu. Daha önceden R5 1600 işlemciden birkaç tane topladım. İlk defa aldığım işlemcide 1 pim yamuk çıktı sizce ne yapmalıyım? Bilgisayarcıya götürüp 1 tane pimi düzeltebileceğini söylerse düzelttireyim mi? Garantisini mi arayayım? Garantiden sayılır mı bu durum?

B1B555B5-ABFE-4451-B089-E322C7390DFE.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirirler kuşkusuz. Ancak yol gittiğinize veya kargo ettiğinize deymez. Sakince cımbızla düzeltin, dikkatlice montajlayın ve kullanın derim ben.

Pin yamulma gibi durumlar garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum. Kullanıcı hatası diyip gönderebilirler ama siz düzelteyim derken daha kötü yapabilirsiniz. Bence bir gönderip şansınızı deneyin.

Bana da bozuk RAM göndermişlerdi Sinerji. 1 ayda anca para iadesi yaptılar. Şimdi seni de bekletmezler inşallah. Cımbızla düzeltebilirsin. Ben kaç tane düzelttim kim bilir. Ama riske girmek istemezsen böyle bir durum var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı