Aldığım işlemcinin pini yamuk çıktı

Dostum ilk önce müşteri hizmetlerini ara bence. Kabul etmezlerse bilgisayarcıya götürürsün ama işlemcinin başında bekle.

Bende öyle düşünüyorum. Ürünü akşam açtığım için bir bilgisayarcıya gösterme şansım olmadı. Yarın sabah ilk bir uzman kişiye göstericem.

Garantisi olan hatta iade hakkın olan bir parçayı düzelt diyorlar. Pin kırılsa tahminimce garanti düşer iade zaten imkansız. Hemen iade et koşulsuz hakkın bu senin.
İade edebilirim ama ürün toplu olarak alındı. Daha tüm parçalarım çalışıp çalışmadığı bilinmiyor.

Garantisi olan hatta iade hakkın olan bir parçayı düzelt diyorlar. Pin kırılsa tahminimce garanti düşer iade zaten imkansız. Hemen iade et koşulsuz hakkın bu senin.
Adamlar beni 1 ay bekletti diyorum sen ne diyorsun?
Teknik servisimiz inceleme yapacak efendim öyle olmaz diyor müşteri hizmetlerine koydukları yamuk ağızlı kadın.
Bir de ben bunların sosyal hesaplarıyla kapıştım. Rakun Kemal yazdım. Kendine Müzisyen var bilirsiniz lakabı rakun. Adamların teknik ekipteki Kemal ismindeki eleman bana yazmış sen kime diyon onu diye. Şaka gibi bir firma.

Bu sefer İtopya'ya geçmiş Allah sabır versin ne diyeyim.

Son düzenleme:
İnşallah parça düzeltilebilcek gibidir. Sıkıntısız çalışsın pc

Sinerji ile bir görüş bence duruma göre hareket et. Eğer yapabilirim diyorsan da cımbız yardımıyla yapabilirsin. Daha önceden benim de başıma gelmişti diğer pinleri yamultmamaya da özen göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…