Aldığım işlemcinin pini yamuk çıktı

Dostum ilk önce müşteri hizmetlerini ara bence. Kabul etmezlerse bilgisayarcıya götürürsün ama işlemcinin başında bekle.

Bu deformasyon çok değil kırılmadan düzeleceğine inanıyorum. Bariz hatalar yapmadığınız surette, montajlarken üzerine çok basmadığınız surette zaten bozulmayacaktır da... Değişim beklemesine deyecek bir mesele olarak görmüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Ürünü akşam açtığım için bir bilgisayarcıya gösterme şansım olmadı. Yarın sabah ilk bir uzman kişiye göstericem.

Garantisi olan hatta iade hakkın olan bir parçayı düzelt diyorlar. Pin kırılsa tahminimce garanti düşer iade zaten imkansız. Hemen iade et koşulsuz hakkın bu senin.
Adamlar beni 1 ay bekletti diyorum sen ne diyorsun?
Teknik servisimiz inceleme yapacak efendim öyle olmaz diyor müşteri hizmetlerine koydukları yamuk ağızlı kadın.
Bir de ben bunların sosyal hesaplarıyla kapıştım. Rakun Kemal yazdım. Kendine Müzisyen var bilirsiniz lakabı rakun. Adamların teknik ekipteki Kemal ismindeki eleman bana yazmış sen kime diyon onu diye. Şaka gibi bir firma.
Ekran Alıntısı.PNG

Bu sefer İtopya'ya geçmiş Allah sabır versin ne diyeyim.
1580331987838.png

Son düzenleme:
Adamlar beni 1 ay bekletti diyorum sen ne diyorsun?
Teknik servisimiz inceleme yapacak efendim öyle olmaz diyor müşteri hizmetlerine koydukları yamuk ağızlı kadın.
Bir de ben bunların sosyal hesaplarıyla kapıştım. Rakun Kemal yazdım. Kendine Müzisyen var bilirsiniz lakabı rakun. Adamların teknik ekipteki Kemal ismindeki eleman bana yazmış sen kime diyon onu diye. Şaka gibi bir firma.
Eki Görüntüle 493935
Bu sefer İtopya'ya geçmiş Allah sabır versin ne diyeyim.
Eki Görüntüle 493938
İnşallah parça düzeltilebilcek gibidir. Sıkıntısız çalışsın pc

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı