Aldığım Razer DeathAdder V2 sahte olabilir mi?

Sansi Salvo

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada üzerinden 11 Kasımda 473 tlye Razer Deathadder v2 satın aldım. Kargom biraz önce elime ulaştı. Ürünü bilgisayara taktığım gibi razer uygulamasını indirdi ve algıladı o tarafta sorun yok. Ama hem kutunun üzerindeki seri no hem de ürünün üzerindeki seri nonun (aynılar) RazerCare Warranty sitesinde doğru olmadığı yazıyor. Ürünün sahte olabilir mi işkillendim açıkçası. Ayrıca ürün kutusunun alt tarafı hasarlı nasıl desem parmağı takıp açmışlar gibi. Ürün linkini de bırakıyorum https://www.hepsiburada.com/razer-d...uncu-mouse-p-HBV00000SAZ7J?magaza=GarajOnline

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-11-12 at 19.53.33.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-12 at 19.53.33.jpeg
    236,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Hepsiburada üzerinden 11 Kasımda 473 tlye Razer Deathadder v2 satın aldım. Kargom biraz önce elime ulaştı. Ürünü bilgisayara taktığım gibi razer uygulamasını indirdi ve algıladı o tarafta sorun yok. Ama hem kutunun üzerindeki seri no hem de ürünün üzerindeki seri nonun (aynılar) RazerCare Warranty sitesinde doğru olmadığı yazıyor. Ürünün sahte olabilir mi işkillendim açıkçası. Ayrıca ürün kutusunun alt tarafı hasarlı nasıl desem parmağı takıp açmışlar gibi. Ürün linkini de bırakıyorum https://www.hepsiburada.com/razer-d...uncu-mouse-p-HBV00000SAZ7J?magaza=GarajOnline
Razer uygulamasında ürünü tanıdıysa bir problem yok gibi. Garanti kısmında hata olmuş olabilir.

Kutu içerisinden garanti kağıdı çıkmadı sadece fatura çıktı garaj online adına kutunun yanına da kendileri bir kağıt yapıştırmışlar gerekli belge ve kılavuzlar için eksa.com.tr diye oraya girince de boş garanti sayfası çıkıyor karşıma.

Evet buraya yönlendirdi. Ama dediğim gibi hem ürün hem de kutu üzerindeki kodu sistem kabul etmiyor açıkçası bir hata sonucu olacağı konusunda şüpheliyim ama bilemedim.

Evet buraya yönlendirdi. Ama dediğim gibi hem ürün hem de kutu üzerindeki kodu sistem kabul etmiyor açıkçası bir hata sonucu olacağı konusunda şüpheliyim ama bilemedim.
Razer'ın sitesinden bahsediyorsan garantiyi razer sağlamadığı için seri numaran hata veriyordur. Bence bir sorun yok. Mouse'u takınca yazılımı da indirmiş ve tanımış.

Yok garanti üzerindeki numaralardan bahsetmiyorum. Mouse üzerindeki ve mouse kutusu üzerindeki kod Razer'in sitesinde hata veriyor. O ürün kodunu Razer fabrikasyon sürecinde ürüne eklemiyor mu? Bazı gönderilerde sahte ürünlerin de uygulama tarafından algılandığını okumuştum ondan böyle bir konu açtım zaten.
Razer'ın sitesinden bahsediyorsan garantiyi razer sağlamadığı için seri numaran hata veriyordur. Bence bir sorun yok. Mouse'u takınca yazılımı da indirmiş ve tanımış.
Sanırım durum senin söylediğin gibi. Biraz araştırınca Razer product registration diye bir sayfa gördüm. Burada elinde bulunan cihazı kendi Razer hesabına bağlıyorsun. Ürünün seri kodunu girdiğim gibi alt bölümde direkt olarak mouseın satış kodu çıktı. İçim rahatladı açıkçası geri dönüşleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı