Gerek kapağı, gerek menteşesi sağlam geldi. Bundan önce kullandığım son dizüstü bilgisayar Thinkpad T540p idi, belki fikir verir. Bunun kadar zarif değildi, bir nevi Casio F91 sağlamlığındaydı
bunu Vatan'dan Lenovo'nun 13" bilgisayarlar için Sleeve'ini aldım önce ona, sonra sırt çantama koyuyorum.
Ekran parlaklığı yeterli. Şu an kütüphanedeyim, hemen cam kenarındayım. Yukarıdan sarı florasan ışığı, yandan parlak güneş ışığı gelmekte. Sondan bir önceki kademede kullanıyorum. Yansıma rahatsız etmeyecek düzeyde, ancak yine de var. Belki rahatsız olursunuz ama ben çok huylu biriyimdir, şimdiye dek özellikle de Word'deyken rahatsız olmadım.
Yük altında kullanmadım, kucakta veya yatakta kullanmaya da çekinirim açıkçası. Ancak serin bir cihaz diyebilirim. Başta Windows'u kurana ve driverları ayarlayana kadar biraz bağırdı diyebilirim ancak yine de rahatsız olmadım. Ayrıca Windows 10 kurarken masaüstü bilgisayarımdan USB ile WLAN driverı aktarmam gerekti çünkü Windows 10 Wi-Fi'ı algılayamadı, aklınızda bulunsun. Kurulum sonrasında Lenovo Vantage yazılımıyla driver vb. meseleleri rahatça halledebilirsiniz. Yine aynı yazılımda üç güç tüketimi seçeneği var, ben tasarrufta kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1987199
YouTube'da ürünün özellikle oyun esnasındaki termal performansını değerlendiren iki video buldum. Modeli ve işlemciyi aratarak rahatça bulabilirsiniz. Onları izlemenizi tavsiye ederim.
Saygı ve selamlarımla,