Aldığınız en absürt uyarılar

@bitwise ona laf ettiğimden değil hocam. İyi kötü bir şey yapmaya çalışıyorlar ama bazı moderatörler var ki üslubu gerçekten kötü, rapor ettiydim işte hocam bu üslup nedir falan ben dilenmiyorum dedim. Kendimi acındırarak bir şey istemiyorum dedim, TDK'ya göre dilenmek kötü bir anlama gelmemektedir şeklinde cevap verdi. Birkaç saat sonra uyarım kaldırılmıştı. Aslında benim şikayet ettiğim nokta uyarı içeriğinden ziyade üsluptu tabii ki.

Ya sonucta Turk milletiyiz, bazisina biraz fazla yetki verince bir taraflari kalkiyor, yapacak bir sey yok. Moderator basvurusundaki yigilmadan anlasiliyor bu durum, ozunde zor ve rutin bir is ama millet siraya giriyor garip sekilde.

Ben kendi aralarinda kontrol mekanizmalari oldugunu dusunuyorum, bazi orantisiz cezalar sorgulanip indiriliyordur. Ama tabi istatistiksel olarak bazen de cok yanlis kararlar veriyorlardir, yapacak bir sey yok.
 
Doğru hocam, benim bir ara 21 günlük cezam 8 güne indirilmişti. Rapor bile etmedim cezam neden bu kadar fazla falan şeklinde. Ertesi gün baktım, 8 güne indirilmiş. Dediğin gibi kontrol mekanizmaları olsa gerek.
 
En ufak bir ironi yapsam bile gereksiz mesajlara giriyor. Anlayamadım gitti. :D Aynısını başkası yapınca bir şey olmuyor ama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı