Aldığınız en uzun mavi ekran kodu hangisi?

Evet şimdi, hadi, mavi ekranların kodları ile konuşalım. Sizin tüm hayatınız boyunca aldığınız en uzun hata kodu ne?

Benimki: CRITICAL_PROCESS_DIED
Nedeni: Kardeşim, şimdi bak, CMD'yi yönetici olarak açıyorsun. Ondan sonra taskkill /f /im svchost.exe yazıyorsun ve bilgisayarın asla ısınmıyor.

Şaka bir yana, benim bildiğim en uzun hata kodu bu. "SYSTEM_SCAN_AT_RAISED_IRQL_CAUGHT_IMPROPER_DRIVER_UNLOAD". Daha uzunu var mıdır?
0xc00000052 SYSTEM_SCAN_AT_RAISED_IRQL_CAUGHT_IMPROPER_DRIVER_UNLOAD

Ben AŞIRI overclock yaptığım zaman ekran kartım mavi ekran verdirip görüntüyü yırtıyordu. (Fotoğraf bana ait değil ama bunun aynısının windows 10 mavi ekranlı halini düşünün.)
Eki Görüntüle 1099889

Bunu neden yiyordunuz ki? Ben en son antivirüs kurduğum zaman IQRL_LESS_OR_NOT_EQUAL yiyordum. Ha bir de undervolt yaptıktan sonra arada sırada MACHINE_CHECK_EXCEPTION yediğim de oldu.
Resmi aldım hocam, nedense hoşuma gitti. Creepy görünüyor. :D

Resmi aldım hocam, nedense hoşuma gitti. Creepy görünüyor. :D
1625691316293.png

1625691346864.png

2. Fotoğraf : Bilgisayar çalışırken ram taktıktan sonra gelen, gelen pişmanlık hissi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı