Aldığınız Garip Uyarılar

En çok garibime giden ceza buydu. Bir ve 3 nokta var ama 2 nokta yok cezası. Ben iki nokta açıklama yaparken veya bir cümle devamı geleceği zaman ya da cevabı var ama yazmamak için kullanırdım. Ancak bu cezadan sonra kullanmıyorum. Nette nerelerde kullanacağı da yazıyor. Nasıl yok anlamadım?

Eki Görüntüle 464575
İki nokta hangi şekilde?
":" yoksa ".."

En çok garibime giden ceza buydu. Bir ve 3 nokta var ama 2 nokta yok cezası. Ben iki nokta açıklama yaparken veya bir cümle devamı geleceği zaman ya da cevabı var ama yazmamak için kullanırdım. Ancak bu cezadan sonra kullanmıyorum. Nette nerelerde kullanacağı da yazıyor. Nasıl yok anlamadım?

Eki Görüntüle 464575
Ama öyle bir şey yok gerçekten:) Senin kullanım şekline göre üç nokta olması gerekirdi, tek nokta koyarsan zaten cümle bitmiş demektir. Seninki arada derede kalmak gibi olmuş:)

Nasıl olduysa çift hesap kullanmaktan ceza almıştım, elbette öyle bir şey yoktu. Hiç değilse bir geri dönüş yapmalarını ve ağımı ortak kullandığım birinin olup olmadığını sormalarını beklerdim. Kaldı ki ağımı kullandığım bir başka Sosyal kullanıcısı tanıdığım da yok. Bize Ulaşın kısmından ulaşıp hatayı düzeltmelerini sağlamıştım.

Bir de dün korsan oyun kullanımına hırsızlık ve çalmak dedim diye "Uygunsuz Üslup" sebebiyle ceza aldım. Ceza aldığım mesaj: Korsan oyun oynamak etik midir? - Technopat Sosyal

O konuda sapına kadar korsan seviciliği yapanlar ceza aldı mı merak etmiyor değilim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı