Alex Eubank gibi Estetik Vücut nasıl yapılır?

Ben kür kullanmıyıcam sadece takviye ediciler gıdalar (supplementler işte) kullanıp natürel olarak devam edicem, Estetiğe önem veriyorum ama sağlık daha önemli her açıdan bence.
Yarışmalara katılmak gibi bir amacınız yoksa gereksiz zaten. Karaciğer koruyucuyla filan iç organlar korunuyor ama alt takımı bozuyor .

Yarışmalara katılmak gibi bir amacınız yoksa gereksiz zaten. Karaciğer koruyucuyla filan iç organlar korunuyor ama alt takımı bozuyor .
Bu adamın kol kası türü ney ya Alexin
Yumurta : Kısa kalın
Geniş ince bir kas grubundamı ?

@wus Kol genetiği demek istedim, bazı insanların kol kasları daha farklı oluyor ya.

Son düzenleme:
İfadeler: wus

@wus Kol genetiği demek istedim, bazı insanların kol kasları daha farklı oluyor ya.
Genetiğin ne olduğunu biliyorum ama Alex hakkında yorum yapamıyorum. Fazla incelemedim. Ama yumurta değil bence, daha yayvan duruyor.

Greg eski profesyonel bodybuilder zaten ve insanların küre girip girmedikleri ile alakalı yorum yapıyor daha önce azıcık spor yapmış biriysen ilk senenin en verimli senen olduğunu biliyorsundur adam ilk senesinde sadece 4 kilo alıyor 2. senesinde ise 20 kilo almış birisine INSTAGRAM PROFİLİNDEN %100 doğal demen kimin yapmadığını belli ediyor.

Hocam Anapolon+Sustanon+Primabolon kür önerir misiz

Hocam bahsettiğiniz kreatinin linkini atar mısınız (satın aldığınız yerin.)

Hocam bahsettiğiniz kreatinin linkini atar mısınız (satın aldığınız yerin.)
kingsize creatine buyur reis

Sorun değil reis.

Reis orada stok yok yalnız bende baktım

He bitmiştir o zaman ben oradan almıştım diye attım . Hiç bi yerde stoğunu bulamıyosan ve paran varsa hiq al derim. Yarın hiq'da indirim var saat 14:00'da. Daha 3 hafta önce 1099tl'ye almıştım kingsizeı şimdi stokta yok ve 1300 tl olmuş şaka gibi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…