Alex Eubank gibi Estetik Vücut nasıl yapılır?

Ben kür kullanmıyıcam sadece takviye ediciler gıdalar (supplementler işte) kullanıp natürel olarak devam edicem, Estetiğe önem veriyorum ama sağlık daha önemli her açıdan bence.
Yarışmalara katılmak gibi bir amacınız yoksa gereksiz zaten. Karaciğer koruyucuyla filan iç organlar korunuyor ama alt takımı bozuyor :D.

Yarışmalara katılmak gibi bir amacınız yoksa gereksiz zaten. Karaciğer koruyucuyla filan iç organlar korunuyor ama alt takımı bozuyor :D.
Bu adamın kol kası türü ney ya Alexin
Yumurta : Kısa kalın
Geniş ince bir kas grubundamı ?

Bu adamın kol kası türü ney ya Alexin
Yumurta : Kısa kalın
Geniş ince bir kas grubundamı ?
@wus Kol genetiği demek istedim, bazı insanların kol kasları daha farklı oluyor ya.

Son düzenleme:
O adamın konumuzla ne alakası var peki? Zaten adamın YouTube profil fotoğrafından yola çıkıp küre girdiğini anlamıyorsanız sporla pek ilginiz yoktur. Bu kadar derin araştırmalara gerek yok. Ayrıca Alex'in Instagram profiline girdim, adam %100 doğal. Her kas grubundan belli, hipertrofik bir kası yok.
Greg eski profesyonel bodybuilder zaten ve insanların küre girip girmedikleri ile alakalı yorum yapıyor daha önce azıcık spor yapmış biriysen ilk senenin en verimli senen olduğunu biliyorsundur adam ilk senesinde sadece 4 kilo alıyor 2. senesinde ise 20 kilo almış birisine INSTAGRAM PROFİLİNDEN %100 doğal demen kimin yapmadığını belli ediyor.

Vucuda kendi urettigin fazla hormon aliyi mi sonrasi daha cok agirlik kaldirabilme guc kazanimi ama kendin degilsin ilaclar etkisini yitirince eziklesiyorsun kendini guclu saniyorken olmadigin anlasiliyor sonrada hipofizin kapanması libidonun olmayisi kadina karsi ilginin azalisi sertlesme problemleri cok iyi bir saglik ekibin varsa pct denen terapiyle kurtuluyorsun ama eski sen hiçbir zaman olamiyorsun erektede. yasayan arkadaslarim var.
Hocam Anapolon+Sustanon+Primabolon kür önerir misiz :D

Reis paran varsa Kingsize gh complex alabilirsin içinde 8500mg AOL var + olarakdan zma var. Hardline AOL'ün yorumları cidden kötü ve Hardline kimseye önermiyorum asla hiç verim alamadığım bir marka.
Kreatindede ben kingsize kullanıyorum ama multipowerın yorumları da güzel ancak hiç kullanmadım o yüzden etkisini bilemiyorum. Yorumlarda etkisi iyi demişler. Bende 14 yaşındayım 191 boyum var :D
Hocam bahsettiğiniz kreatinin linkini atar mısınız (satın aldığınız yerin.)

Hocam bahsettiğiniz kreatinin linkini atar mısınız (satın aldığınız yerin.)
kingsize creatine buyur reis

Evet öyleymiş valla ya ben ne okudum o zaman +72 saat uykusuzluğun yan etkileri :D
Su altı teknolojileri
Sat / Sas
Siber mühendisliği / Ağ mühendisliği
Dalgıçlık
Gemicilik
Fitness
Bunları araştırdıktan sonra birde üstüne Kanada vlogu izleyince biraz şey oldum kusura bakma
Sorun değil reis. :)

Reis orada stok yok yalnız bende baktım :D

He bitmiştir o zaman ben oradan almıştım diye attım :D. Hiç bi yerde stoğunu bulamıyosan ve paran varsa hiq al derim. Yarın hiq'da indirim var saat 14:00'da. Daha 3 hafta önce 1099tl'ye almıştım kingsizeı şimdi stokta yok ve 1300 tl olmuş şaka gibi resmen :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı