Alexandrite lazere gitmeden yapılması gerekenler nedir?

• Konuyu başlatan FaLSe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.010
Yani genelde genital+Kalça kampanya ile satılır. Güzellik salonuna gitmediğiniz için paket işlemler vs değişir. Ama genital istemezseniz komple tüm vücüt aldığınız da fiyattan düşürler. Kalça girersen arkasıyla beraber bacağın da alınır. Sadece genital dediğimiz yer kalır. Kuyruk sokumu vs kalça ile alınıyor zaten. Onun dışında yan etki gibi bu tarz durumlar olabiliyor evet. Bu durumlarda da işlemlerde cihazın ayarlanması veya uzmanın buna göre kontroller yaparak seanslara katılımınız oluyor. Zaten bu tarz durumlar meydana gelir veya şikayetiniz olursa zaten yardımcı olmak zorundalar. Olurlarda zaten güzellik salonu olsaydı biraz başınız ağrıyabilirdi. Güzellik salonuna gitmediğinizi şuradan çıkardım doktor çalıştırmazlar. Tanıdık vs bir ihtimal ancak onun dışında alex yasak olduğu için çakma cihazlar kullanıyorlar. Arkasında Türk ismi bile görmüşlüğüm var. Bu mesleği de bilerek kendim yapmıyorum okul sebepleri ile benim gibi erkeklerin mağdurlukları diyelim. Elektrik-Elektronik bilişim gibi mesleklere yönelecektik. Bunu da diyeyim de eksik anlatmayalım.

Hocam bana genitali arka ve ön şeklinde söyledi. Yani dediğiniz gibi kalça ve genital bölge şeklinde yüksek ihtimal. Fakat üst bacak ve kuyruk sokumu tüm vücutta olması gerekmez mi? Sonuçta genitalle bir alakası yok? Yani çizdiğim şekilde kırmızı çizgilerin dışında kalan her yerin yapılması gerekmez mi?

Dosya Ekleri

• IMG_7828.jpeg
    IMG_7828.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 32
Hocam bana genitali arka ve ön şeklinde söyledi. Yani dediğiniz gibi kalça ve genital bölge şeklinde yüksek ihtimal. Fakat üst bacak ve kuyruk sokumu tüm vücutta olması gerekmez mi? Sonuçta genitalle bir alakası yok? Yani çizdiğim şekilde kırmızı çizgilerin dışında kalan her yerin yapılması gerekmez mi?

Tamam işte hocam oralar kalça seansına giriyor. Oraların zaten yapılması gerekiyor. Normalde olması gereken bu ama oradaki işletmenin işlemleri farklı olabilir. Sadece genital girmediğinizi düşünürsek oralar da dahil bacak komple yapılması gerekiyor. Sadece genital dediğimiz ön kısım yapılmaz. Diğer yerler komple yapılır.

Tamam işte hocam oralar kalça seansına giriyor. Oraların zaten yapılması gerekiyor. Normalde olması gereken bu ama oradaki işletmenin işlemleri farklı olabilir. Sadece genital girmediğinizi düşünürsek oralar da dahil bacak komple yapılması gerekiyor. Sadece genital dediğimiz ön kısım yapılmaz. Diğer yerler komple yapılır.

Hocam genital bana arka ön şeklinde söylendiği için ben kalçayı da genitalde düşünüyorum hala bence benim gittiğim yer farklı :)
Bir de bir sorum daha olacaktı;
Benim ensem aşağıdaki gibi çok düzensiz kuyruklu vs. sakalda buna benzer şekilde. Yanağı çizmek istiyorum yani keskin hatlı şekilde istiyorum. Bunun için kalıplar var denildi ne tür bir kalıp bu? Ense içinde böyle bir şey var mı yoksa göz kararı mı oluyor genelde?

Dosya Ekleri

• IMG_7832.jpeg
    IMG_7832.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 31
Hocam genital bana arka ön şeklinde söylendiği için ben kalçayı da genitalde düşünüyorum hala bence benim gittiğim yer farklı :)
Bir de bir sorum daha olacaktı;
Benim ensem aşağıdaki gibi çok düzensiz kuyruklu vs. sakalda buna benzer şekilde. Yanağı çizmek istiyorum yani keskin hatlı şekilde istiyorum. Bunun için kalıplar var denildi ne tür bir kalıp bu? Ense içinde böyle bir şey var mı yoksa göz kararı mı oluyor genelde?

Genelde göz kararı oluyor. Kalıp gördüm desem yalan olur. Onun dışında onlar kalça ile genital ayrı yapmak yerine örnek genital derler içinde kalça da olur. Senin durum bundan ibaret. Ancak eğer genital yaptırmayacaksan ki dene ona göre karar ver. Muhtemelen ücret indirimi yaparlar ama genelde indirim yerine cilt bakımı vs paketi açıyorlar. Onun dışında ensen için de kuafor belirli bir kuafor gittiğini düşünürsek epilasyona gittiğini ve sürekli aynı ölçüde kestir ki daha garanti olsun. Genelde o şekilde müşterilere yapılıyor, yapıyoruz.

Genelde göz kararı oluyor. Kalıp gördüm desem yalan olur. Onun dışında onlar kalça ile genital ayrı yapmak yerine örnek genital derler içinde kalça da olur. Senin durum bundan ibaret. Ancak eğer genital yaptırmayacaksan ki dene ona göre karar ver. Muhtemelen ücret indirimi yaparlar ama genelde indirim yerine cilt bakımı vs paketi açıyorlar. Onun dışında ensen için de kuafor belirli bir kuafor gittiğini düşünürsek epilasyona gittiğini ve sürekli aynı ölçüde kestir ki daha garanti olsun. Genelde o şekilde müşterilere yapılıyor, yapıyoruz.

Hocam çok teşekkür ederim bilgiler için aydınlandım sayenizde :) seans sonrası unutmazsam bilgilendirme geçerim buraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı