Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim düşüncem bu kadın zaten uygunsuz mekanda çalışıyor. Ve kendine zorla kötü şeyler yaptırıp şantaj için kameraya çektiğini biliyorum. Çete üyesi diyen de var. Tam olarak çözemedim. Kafam karıştı ben de size sormak istedim. Bu cinayet hakkında ne düşünüyorsunuz? Adam haklı mı yoksa haksız mı?
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim düşüncem bu kadın zaten uygunsuz mekanda çalışıyor. Ve kendine zorla kötü şeyler yaptırıp şantaj için kameraya çektiğini biliyorum. Çete üyesi diyen de var. Tam olarak çözemedim. Kafam karıştı ben de size sormak istedim. Bu cinayet hakkında ne düşünüyorsunuz? Adam haklı mı yoksa haksız mı?
Ne olursa olsun kimse bir kişinin yaşama hakkını elinden alamaz. Bu olayın haklılıkla falan alakası yok! Bırakın şöyle şeyleri.
Yok bu saatte ne işi varmışta falan. Bunlar boş işler. Burada öldürülen bir insandan bahsediyoruz.
Hocam klasik sayılmaz. Öldüren kişi bir çok suçtan da yargılanıyor. Ayrıca geçen uyuşturucudan dolayı içeri atıldı. Ayrıca canlı yayın açıp tehditler savuruyordu.
Ümit can uygun TikTok'ta yayın açıyordu ve bir sürü kadın ona hediye atıyordu. Bizim halk serserileri seviyor zaten bu adam her işini şiddetle hallediyordur. Bunları bile bile böylelerin yanına gidiyorlar.