Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #21 Regalor dedi: Anladım, lise daha bitmedi mi? Yaş kaç tam. Genişletmek için tıkla... 17'ye gireceğim hocam ben.
Regalor dedi: Anladım, lise daha bitmedi mi? Yaş kaç tam. Genişletmek için tıkla... 17'ye gireceğim hocam ben.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 753 16 Temmuz 2025 #22 Voxi12 dedi: 17'ye gireceğim hocam ben. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben seni 18 sanıyordum. Peki okul bitmeden nasıl gideceksin yani o zaman sen 1 sene sonraya hazırlık yapıyorsun
Voxi12 dedi: 17'ye gireceğim hocam ben. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben seni 18 sanıyordum. Peki okul bitmeden nasıl gideceksin yani o zaman sen 1 sene sonraya hazırlık yapıyorsun
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #23 Aynen hocam dosya topluyorum. Regalor dedi: Anladım. Ben seni 18 sanıyordum. Peki okul bitmeden nasıl gideceksin yani o zaman sen 1 sene sonraya hazırlık yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Aynen hocam dosya topluyorum. Regalor dedi: Anladım. Ben seni 18 sanıyordum. Peki okul bitmeden nasıl gideceksin yani o zaman sen 1 sene sonraya hazırlık yapıyorsun. Genişletmek için tıkla...
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 16 Temmuz 2025 #24 Voxi12 dedi: Aynen hocam dosya topluyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi Ausbildung'u düşünüyorsun?
Voxi12 dedi: Aynen hocam dosya topluyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi Ausbildung'u düşünüyorsun?
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #25 Vito S dedi: Hangi Ausbildung'u düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Ausbildung düşünmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 753 16 Temmuz 2025 #26 Voxi12 dedi: Yok hocam merak ettim sadece alkol sigara var mı diye tahmin ettigim gibi kullanmıyormuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Bende dedim neden soruyor ne alaka evet kullanmıyorum
Voxi12 dedi: Yok hocam merak ettim sadece alkol sigara var mı diye tahmin ettigim gibi kullanmıyormuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Bende dedim neden soruyor ne alaka evet kullanmıyorum
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #27 Regalor dedi: Bende dedim neden soruyor ne alaka evet kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsınız hocam.
Regalor dedi: Bende dedim neden soruyor ne alaka evet kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsınız hocam.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 753 16 Temmuz 2025 #28 Voxi12 dedi: En iyisini yapmışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen. Denedim bıraktım ama hala anlamadım bu konuda bir anda ne alaka diye. Zaten mod kaldırmış senin soruyu.
Voxi12 dedi: En iyisini yapmışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen. Denedim bıraktım ama hala anlamadım bu konuda bir anda ne alaka diye. Zaten mod kaldırmış senin soruyu.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #29 Regalor dedi: Aynen. Denedim bıraktım ama hala anlamadım bu konuda bir anda ne alaka diye. Zaten mod kaldırmış senin soruyu. Genişletmek için tıkla... Alkolik misiniz diye merak ettim hocamda ona göre birkaç bilgi daha verecektim.
Regalor dedi: Aynen. Denedim bıraktım ama hala anlamadım bu konuda bir anda ne alaka diye. Zaten mod kaldırmış senin soruyu. Genişletmek için tıkla... Alkolik misiniz diye merak ettim hocamda ona göre birkaç bilgi daha verecektim.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 753 16 Temmuz 2025 #30 Voxi12 dedi: Alkolik misiniz diye merak ettim hocamda ona göre birkaç bilgi daha verecektim. Genişletmek için tıkla... Mekan filan önerecektin herhalde ama yok kullanmıyorum.
Voxi12 dedi: Alkolik misiniz diye merak ettim hocamda ona göre birkaç bilgi daha verecektim. Genişletmek için tıkla... Mekan filan önerecektin herhalde ama yok kullanmıyorum.