Alfa kuşaklarından hoşlanmıyorum

2009'luyum. Bizim aileden pek fayda göremediğim için beni geç okuttular. Bu sene okuldan atıldım ve sınıf tekrarı aldım. 2011 doğumluları sevmiyorum, çok şımarıklar. Zaten berbat bir ilde yaşıyorum, buranın insanları da kaba, ne yapmalıyım?

1.kanka benim de geç okuttular kendimi ifade edemedim için.

2.kanka onlar 2011 sen 2009lusun asıl 2011'ler sende korkmalılar bir tekme atsan zaten ağlayacaklar eğer güçlü değilse.

1.kanka benim de geç okuttular kendimi ifade edemedim için.

2.kanka onlar 2011 sen 2009lusun asıl 2011'ler sende korkmalılar bir tekme atsan zaten ağlayacaklar eğer güçlü değilse.
Bro zayıfım ve kas'larım güçsüz ben 2010'lu kişilerden fırça yedim haydi onu geçtim internette her gördüklerine inanıyorlar bunlar.

Kendinden iki yaş küçük çocuktan da korkuyorsan işimiz var seninle.
Benden iki yaş küçük çocuğun arkası sağlamsa şimdiden yok oldum. Aga bizim bir arkadaş vardı 2009'luydu 2011'li birisi ile kavga etti adamın evine sahte ihbar gönderiyorlar. Ben iki laf etsem evime polis gelse beni okuldan aldırıcak anne'm.

Son düzenleme:
Bro zayıfım ve Kas'larım güçsüz ben 2010'lu kişilerden fırça yedim haydi onu geçtim internette her gördüklerine inanıyorlar bunlar.

Benden iki yaş küçük çocuğun arkası sağlamsa şimdiden yok oldum. Aga bizim bir arkadaş vardı 2009'luydu 2011'li birisi ile kavga etti adamın evine sahte ihbar gönderiyorlar. Ben iki laf etsem evime polis gelse beni okuldan aldıracak anne'm.

Yeni nesil çok fena yaparlar.

Ortam meselesi. Bende 2011'liyim böyle şeyler yapmıyorum sınıftakilerde yapmıyor. Sınıfını değiştir olmadı okulunu değiştir. Sınıf bozuksa orada akıllı adamda bozulur.

Saygı kalmadı artık dogru duzgun insanlarda.

Saygı var da benim ilde yok buranın insanı vahşi.

Ortam meselesi. Bende 2011'liyim böyle şeyler yapmıyorum sınıftakilerde yapmıyor. Sınıfını değiştir olmadı okulunu değiştir. Sınıf bozuksa orada akıllı adamda bozulur.

Doğru dedin ama 2011'lilerin %5'i akıllı çıkıyor bana göre. Benim gördüğüm kadarıyla 2011'li insanlar saygısız oluyor. Belki yaşadığım il yüzünden olabilir.

Zaten başka liseye gideceğim, sınıf konusu şansa kaldı😔.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saygı var da benim ıl'de yok buranın insanı vahşi.

Doğru dedin ama 2011'lilerin %5'i akıllı çıkıyor bana göre benim gördüğüm kadarıyla 2011'li insanlar saygısız oluyor belki yaşadığım il yüzünden olabilir.

Doğum yılının bununla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığın il yüzündendir büyük ihtimalle bende 2011'liyim ve arkadaş çevremin tamamı 2011'li. Düzgün insanlarla takılıyorum bende düzgünüm. Çoğunluğu çevreden dolayı böyle oluyor

Doğum yılının bununla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığın il yüzündendir büyük ihtimalle bende 2011'liyim ve arkadaş çevremin tamamı 2011'li. Düzgün insanlarla takılıyorum bende düzgünüm. Çoğunluğu çevreden dolayı böyle oluyor

Anlamadığım ben Osmaniye'deyim burada "vatansever" çok bunlarında "vatansever" olması gerekirken tam tersini yapıyorlar. Yaşadığım ili değiştirmek istiyorum ailem izin vermiyor ne yapalım şansa kaldı her şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı