Alfais 4453 CAT7 Ethernet kablosu alınır mı?

xPhoenix

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, kişisel bilgisayarım için (dizüstü) Ethernet kablosu almayı düşünüyorum, Amazon'dan Alfais 4453 Cat7 diye bir ürün buldum, önerir misiniz veya bunun dışı başka bir marka öneriniz var mıdır? 300 TL'yi fazla geçmeden.

Bu kablo 20 metre, ince olduğu için halı altından geçebilir. CAT 7 olması bir artı vermez. Amacınız 25 Gbps hız ve dosya transferi ise Ethernet adaptörü olmadan zaten o hızlara ulaşmaz.
Internet için iş görür. Orta seviye dizüstü sistemler 1Gbps oluyor. Fiyatı eğer CAT 7 gerçek ise çok iyi. Üzerine CAT 7 yazmak ile olmuyor. Alfais ağ ürünleri üreten firma. Bence doğruysa CAT 7 değeri iyidir bu kablo.

Bu kablo 20 metre, ince olduğu için halı altından geçebilir. CAT 7 olması bir artı vermez. Amacınız 25 Gbps hız ve dosya transferi ise Ethernet adaptörü olmadan zaten o hızlara ulaşmaz.
Internet için iş görür. Orta seviye dizüstü sistemler 1Gbps oluyor. Fiyatı eğer CAT 7 gerçek ise çok iyi. Üzerine CAT 7 yazmak ile olmuyor. Alfais ağ ürünleri üreten firma. Bence doğruysa CAT 7 değeri iyidir bu kablo.

Sağ olun, CAT7'yi tercih etme nedenim düz ve ince olması kapı altından rahatlıkla geçebilmesi için. CAT6'da düz kablo tipine rastlayamadım önerdiğiniz 20 metre düz CAT6 kablo var mıdır?

Alfais ürünün aynı satıcıdan Hepsiburada'da replika ve kaliteli ürün göndermediğini fark ettim. Onun yerine UGREENu buldum önerir misiniz?

Merhaba. 20 metrede dandik kablolar üzebilir. Bütçenizi arttırabilirseniz biraz daha kaliteli kablolara bakın.

UGREEN bu ürünü önerir misiniz veya ne önerirsiniz düz kablo tipli CAT6 veya CAT7​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı