Algida ile kazan 25 TL Amazon indirimi

Dün birisi bu konuyu açıp kendi referans kodunu paylaştığı için birkaç dakika sonra silinmişti, soru sormuştum cevabını alamadım. Burada bir kez daha sorayım, bu puanlar dondurma çubuğundan mı elde ediliyor?
Dondurma çubuklarından, dondurma kutularından veya en kolay yöntemle birini davet ederek kazanabilirsiniz.

Dün birisi bu konuyu açıp kendi referans kodunu paylaştığı için birkaç dakika sonra silinmişti, soru sormuştum cevabını alamadım. Burada bir kez daha sorayım, bu puanlar dondurma çubuğundan mı elde ediliyor?

Bende diyorum neden silindi yazdığını görmedim bile sadece silindiğini fark ettim.

Bende diyorum neden silindi yazdığını görmedim bile sadece silindiğini fark ettim.
Bu tür durumlar reklam gibi düşünülüyor, kurallara göz atmanızı öneririm:

Bu tür durumlar reklam gibi düşünülüyor, kurallara göz atmanızı öneririm:

Şahsen reklam değil di neler yapılması gerektiğini adım adım yazmıştım referans sadece algida puanı veriyordu neyse insanların haberi olsun yeter.

Dondurma çubuğu ya da referansa gerek yok her pazartesi salla kazan gibi bir uygulamaları var oradan 25 puan geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı