Gıda Algida ile kazan uygulamasından çıkan kodlara kutu dondurmalar ve puan hediye!

Var diye biliyorum. İlk siparişiniz ise teslimat ücreti almaz, ilk siparişiniz değilse 5.90₺ teslimat ücreti alır. Alt limit ise 20-25₺ diye biliyorum.
İlk siparişim ancak 20 25 lira fazladan vermek gereksiz olur, evin yakınındaki migrostan alırım direkt.

İlk siparişim ancak 20 25 lira fazladan vermek gereksiz olur, evin yakınındaki migrostan alırım direkt.
Bence şöyle yapın, bazen gelen 60 TL'ye 20 TL dondurma indirimi geliyor. O indirim geldiği zaman hem ücretsiz dondurmaları hem de o kampanyayla birlikte indirimli dondurmaları almış olursunuz.

Bence şöyle yapın, bazen gelen 60 TL'ye 20 TL dondurma indirimi geliyor. O indirim geldiği zaman hem ücretsiz dondurmaları hem de o kampanyayla birlikte indirimli dondurmaları almış olursunuz.
İlk başta hata verdi ama tekrar deneyince işe yaradı.

Tekrar kullanabilirim değilmi hocam aynı telefon numarasından?

Dosya Ekleri

• IMG20220731192735.jpg
    IMG20220731192735.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 34
@Ethem Efe Migros'a gidip mi aldınız? Benim kod çalışmadı, acaba Migros Money uygulamasında kullandım diye mi çalışmadı bilmiyorum. Migros Hemen'de Frigola 1 kuruşa düşüyor ama çikolatalı Algida Keyif kutu dondurma yok, alamıyorum o yüzden onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı