PC den anlayan
Hectopat
- Katılım
- 15 Mart 2021
- Mesajlar
- 284
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Ben sık sık aktif oluyorum hocam burada, yazarsanız geri dönüş yaparım.
Seveni kadar sevmeyeni de olan bir oyun. Ben de geçen aylarda bir arkadaşımın yoğun isteği ve önerisi üzerine 400'e almıştım, 2. bölümündeyim güzele benziyor. Ancak bilgisayarımdaki bir takım sıkıntılar sebebiyle bir süredir oynayamıyordumİyi olur, çok sağ ol yardımın için, işlemci geldiği gibi yazacağım, satıcı çocukta genç, bayağı ilgiliydi, yeni açılan bir konuda gördüm RDR2 %80 indriim olmuş bende yok, sence nasıl alınır mı buna, herkes alınır falan demiş.
Seveni kadar sevmeyeni de olan bir oyun. Ben de geçen aylarda bir arkadaşımın yoğun isteği ve önerisi üzerine 400'e almıştım, 2. bölümündeyim güzele benziyor. Ancak bilgisayarımdaki bir takım sıkıntılar sebebiyle bir süredir oynayamıyordum
Merhaba hocam rahatsı ediyorum, ben 3. nesil işlemciyi takığp çalıştıabilemm için BIOS. 5 ten siin gönderdiğinizz bio a güncellemme şart mı, yani şu anki BIOS versiyonu ile çalışır mı? Risk almak istemiyorum da.
ayn öyle, risk almadan deneyelimHocam vallahi denemeden kesin bir şey söylemek zor. Bence işlemci gelince takın, eğer görüntü gelmezse eski işlemciyi takıp BIOS günellersiniz.
Hocam vallahi denemeden kesin bir şey söylemek zor. Bence işlemci gelince takın, eğer görüntü gelmezse eski işlemciyi takıp BIOS güncellersiniz.
Hocam şöyle söyleyeyim; anakartın HM65 chipsetli, bu chipset 2 ve 3. nesil destekli. Ayrıca Pavilion G6'nın 3. nesilli versiyonu da satışta ve genelde aynı serilerde aynı anakartı kullanıyorlar. Bu şekilde desteklemiyorsa da BIOS güncellemesi ile desteklemesi lazım.ayn öyle, risk almadan deneyelim
Hocam ya kafama takıldı da bu i5 3230M anakart ile uyumlu mu, anakart sadece 2. nesil işlemcileri kaldırıyorsa sadece ve çalışmazsa. 988B rPGA anakart pcı express 2.0 diyor
Hocam şöyle söyleyeyim; anakartın HM65 chipsetli, bu chipset 2 ve 3. nesil destekli. Ayrıca Pavilion g6'nın 3. nesilli versiyonu da satışta ve genelde aynı serilerde aynı anakartı kullanıyorlar. Bu şekilde desteklemiyorsa da BIOS güncellemesi ile desteklemesi lazım.
Tamamdır hocam anlıyorum siz de haklısınız tabiTamamdır, denemekten zarar gelmez diyeceğim gelirse en fazla PC açılmaz, eskisini takarız, ama olur ya, pardon rahatsız ettiğim için sabırsılıkla belediğimden uyuyamıyoum, öyle açıp baktım, aklıma geldi işte.
Tamamdır hocam anlıyorum siz de haklısınız tabii
İyiyim hocam şükürler olsun, hadi hayırlısı bakalımHocam nasılsınız, ksrgoya verimiş tshmini pazartesi elime geçer, yine yazarım,