Ali Express'ten i5-2540M işlemci alınır mı?

Ben sık sık aktif oluyorum hocam burada, yazarsanız geri dönüş yaparım.

İyi olur, çok sağ ol yardımın için, işlemci geldiği gibi yazacağım, satıcı çocukta genç, bayağı ilgiliydi, yeni açılan bir konuda gördüm RDR2 %80 indriim olmuş bende yok, sence nasıl alınır mı buna, herkes alınır falan demiş.

İyi olur, çok sağ ol yardımın için, işlemci geldiği gibi yazacağım, satıcı çocukta genç, bayağı ilgiliydi, yeni açılan bir konuda gördüm RDR2 %80 indriim olmuş bende yok, sence nasıl alınır mı buna, herkes alınır falan demiş.
Seveni kadar sevmeyeni de olan bir oyun. Ben de geçen aylarda bir arkadaşımın yoğun isteği ve önerisi üzerine 400'e almıştım, 2. bölümündeyim güzele benziyor. Ancak bilgisayarımdaki bir takım sıkıntılar sebebiyle bir süredir oynayamıyordum :D

Seveni kadar sevmeyeni de olan bir oyun. Ben de geçen aylarda bir arkadaşımın yoğun isteği ve önerisi üzerine 400'e almıştım, 2. bölümündeyim güzele benziyor. Ancak bilgisayarımdaki bir takım sıkıntılar sebebiyle bir süredir oynayamıyordum :D

Merhaba hocam rahatsı ediyorum, ben 3. nesil işlemciyi takığp çalıştıabilemm için BIOS. 5 ten siin gönderdiğinizz bio a güncellemme şart mı, yani şu anki BIOS versiyonu ile çalışır mı? Risk almak istemiyorum da.

Merhaba hocam rahatsı ediyorum, ben 3. nesil işlemciyi takığp çalıştıabilemm için BIOS. 5 ten siin gönderdiğinizz bio a güncellemme şart mı, yani şu anki BIOS versiyonu ile çalışır mı? Risk almak istemiyorum da.

Hocam vallahi denemeden kesin bir şey söylemek zor. Bence işlemci gelince takın, eğer görüntü gelmezse eski işlemciyi takıp BIOS güncellersiniz.

Hocam vallahi denemeden kesin bir şey söylemek zor. Bence işlemci gelince takın, eğer görüntü gelmezse eski işlemciyi takıp BIOS günellersiniz.
ayn öyle, risk almadan deneyelim

Hocam vallahi denemeden kesin bir şey söylemek zor. Bence işlemci gelince takın, eğer görüntü gelmezse eski işlemciyi takıp BIOS güncellersiniz.

Hocam ya kafama takıldı da bu i5 3230M anakart ile uyumlu mu, anakart sadece 2. nesil işlemcileri kaldırıyorsa sadece ve çalışmazsa. 988B rPGA anakart pcı express 2.0 diyor

Son düzenleme:
ayn öyle, risk almadan deneyelim

Hocam ya kafama takıldı da bu i5 3230M anakart ile uyumlu mu, anakart sadece 2. nesil işlemcileri kaldırıyorsa sadece ve çalışmazsa. 988B rPGA anakart pcı express 2.0 diyor
Hocam şöyle söyleyeyim; anakartın HM65 chipsetli, bu chipset 2 ve 3. nesil destekli. Ayrıca Pavilion G6'nın 3. nesilli versiyonu da satışta ve genelde aynı serilerde aynı anakartı kullanıyorlar. Bu şekilde desteklemiyorsa da BIOS güncellemesi ile desteklemesi lazım.

Hocam şöyle söyleyeyim; anakartın HM65 chipsetli, bu chipset 2 ve 3. nesil destekli. Ayrıca Pavilion g6'nın 3. nesilli versiyonu da satışta ve genelde aynı serilerde aynı anakartı kullanıyorlar. Bu şekilde desteklemiyorsa da BIOS güncellemesi ile desteklemesi lazım.

Tamamdır, denemekten zarar gelmez diyeceğim gelirse en fazla PC açılmaz, eskisini takarız, ama olur ya, pardon rahatsız ettiğim için sabırsılıkla belediğimden uyuyamıyoum, öyle açıp baktım, aklıma geldi işte.

Tamamdır, denemekten zarar gelmez diyeceğim gelirse en fazla PC açılmaz, eskisini takarız, ama olur ya, pardon rahatsız ettiğim için sabırsılıkla belediğimden uyuyamıyoum, öyle açıp baktım, aklıma geldi işte.
Tamamdır hocam anlıyorum siz de haklısınız tabi 😉

Hocam nasılsınız, ksrgoya verimiş tshmini pazartesi elime geçer, yine yazarım,
İyiyim hocam şükürler olsun, hadi hayırlısı bakalım :)

Hocam bir de bişe sormak istiyorum, msinfo32 sekmesinden BIOS tarihinize bakar mısınız?
Eğer 2012Q2 ve sonrası bir tarihe sahipse muhtemelen BIOS'un 3. nesil destekliyordur. Sonradan aklıma geldi :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı