PC den anlayan
Hectopat
Daha fazla
Hocam bence i5 3230M yeterlidir, diğerlerinin fiyatına baktım da fiyat farkına değecek işlemciler değiller açıkçası. 35W'lık i7'ler de 2 çekirdekli olduğu için büyük bir fark sağlamıyorlar, i7 alınacaksa 45W'lık alınmalı; ancak onlar da senin laptopun soğutmasına meydan okuyacak işlemciler![]()
Evet soğutma olayı sıkıntılı zaten bu laptop 10 küsur yıllık ve hep ısı sorunları olsun vs. şu an bile az bir şeyde fanlar halay çekiyor resmen ama biraz RAM takviyesi vs. kurtarık şimdi tek şey işlemci kaldı, RAM yetiyor ama işlemci 2.10 GHz'nin üstüne çıkamadığı için lag olsun bug olsun her şey var maşahallah, yükseltmek lazım bence ki 250 gibi cüzi fiyarlara çok iyi olur.
Hocam bence i5 3230M yeterlidir, diğerlerinin fiyatına baktım da fiyat farkına değecek işlemciler değiller açıkçası. 35W'lık i7'ler de 2 çekirdekli olduğu için büyük bir fark sağlamıyorlar, i7 alınacaksa 45W'lık alınmalı; ancak onlar da senin laptopun soğutmasına meydan okuyacak işlemciler![]()
Hocam şu an verdiğin sarı itedeki ilan sahibnie wpden yazdım, genç bir çocuk herhalde, profildem anladığım O, şimdi döndü hemen, 2 tane i5 3230M in fotoğrafını daha şimdi çekip atmış bana, inşallah sorun olma ya samimi geldi, bakalım görüşüyorum şimdi.