Ali Express'ten kulaklık alınır mı?

Scorpionnn 61

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2021
Mesajlar
226
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda kulaklığım bozuldu bende tam kulaklık bakarken Ali Express'te bazı indirimler olduğunu gördüm sorum bu indirimler benim kulaklık alırken işime yarar mı? Kulaklığı Ali Express'ten alırsam gelmesi ne kadar zaman alır?
 
Rica etsem kulaklığın linkini atar mısınız? Ona göre alınır alınmaz diyeceğim.

Ek olarak, eğer satıcı güvenilirse ve ürün sorunsuz ise alınır tabii ki. İndirimden yararlanıp satın alabilirsiniz, eğer ödeme ekranında vergi kesilirse Aras kargo ile 7-14 gün içinde kapınızda olur. Vergi kesilmez ise PTT ile geleceği için 12-25 gün arasında gelecektir.
 
Rica etsem kulaklığın linkini atar mısınız? Ona göre alınır alınmaz diyeceğim.

Ek olarak, eğer satıcı güvenilirse ve ürün sorunsuz ise alınır tabii ki. İndirimden yararlanıp satın alabilirsiniz, eğer ödeme ekranında vergi kesilirse Aras Kargo ile 7-14 gün içinde kapınızda olur. Vergi kesilmez ise PTT ile geleceği için 12-25 gün arasında gelecektir.

Hocam henüz ne alacağıma karar vermedim bende bakınıyordum ama ASUS TUF Gaming H3 tarzi bir şey alacağım öneriniz var ise açığım.
Bu arada genel olarak oyun oynamak için ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum.
 
Kulaklıkta ekstra vergi var buna dikkat edin. Zaten ödeme aşamasında alıyor çoğu mağaza artık vergiyi, fark edersiniz. %40 vergi olmasına rağmen almak istediğim kulaklık tr fiyatından her türlü daha ucuz oluyor hem normal fiyatı hem indirimlerle, alınır yani. Şu ana kadar hepsi çin markalı ürünler olmak üzere 6-7 alışverişim oldu hiçbirinde sorun çıkmadı. Size tavsiyem şudur çin menşeili ürünleri distribütörlerinden alın. Sennheiser'in binlerce dolarlık sahte ürünleri komik rakamlara satılabiliyor. Tabi ki replika onlar.

Önerebileceğim örnek markalar: Fiio, soundmagic, 1more vs.
 

Geri
Yukarı