Alibaba'da satılan ürünlere vergi dahil mi?

Siparişi tamamlama ekranında vergiyi ekliyor fiyata. Ancak bir keresinde kulaklık almıştım, ona teslimde de vergi almışlardı.

Ödeme sayfasında logistic fees, customs tax falan yazıyorsa gümrük parasını kartından çeker.
Yazmıyorsa muhtemelen kapıda kuryeye vereceksiniz.

Bende joomdan bir şey almıştım 30 euroydu ama ne karttan çekti parayı ne de kurye istedi.
Gümrüğe takılır gibi duruyor, gümrük dahil değilse 200 dolara en az 1K vergi verirsiniz.

Siparişi tamamlama ekranında vergiyi ekliyor fiyata. Ancak bir keresinde kulaklık almıştım, ona teslimde de vergi almışlardı.
Hocam bende joom'dan 30 euroya bişey almıştım ancak ne ödeme ekranında kesti parayı ne de kurye istedi (kolaygelsin ile geldi) bi bilginiz var mı?

Hocam bende joom'dan 30 euroya bişey almıştım ancak ne ödeme ekranında kesti parayı ne de kurye istedi (kolaygelsin ile geldi) bi bilginiz var mı?

Siteyi kurcalasak yazıyordur elbet ama ben araştırmadım neler muaf neler hangi vergi dilimine giriyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…