Steam Alien: Isolation - The Collection, 472 TL!

swaghos

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Alien: Isolation - The Koleksiyonu, Steam'de %77 indirim alarak ''2085 > 472 TL'' fiyatına düştü.

1756402507015.png

Paketti ürünler;
1756402527159.png

Son düzenleme:
Last survivor ve Crew expandable hariç diğer DLC'ler zamana karşı yarış modu gibi bir şeyler gereksiz yani. Standart oyuncuysanız öyle challangelar ile işiniz yoksa sadece ana oyunu alıp o diğer dediğim 2 ek paketi alın daha ucuza gelir. 10 yıllık oyuna 500 TL fazla.

Bu oyun hiç oynamadım sadece kaçma gibi mi yoksa silah vs. var mı?

Bu oyun hiç oynamadım sadece kaçma gibi mi yoksa silah vs. var mı?
Silahlar ve ekipmanlar var. Ama oyun hep kullanmaman için elinden geleni yapıyor onu da bilmekte fayda var. Oynayınca anlarsın ama yaratığın yapay zekası senin hamlelerine göre gelişiyor onu bil. Genelde ekipmanlarını ve saklanacak yerleri kullanarak kurtulman gerekiyor.

Last Survivor ve Crew Expandable hariç diğer DLC'ler zamana karşı yarış modu gibi birşeyler gereksiz yani. Standart oyuncuysanız öyle challangelar ile işiniz yoksa sadece ana oyunu alıp o diğer dediğim 2 ek paketi alın daha ucuza gelir. 10 yıllık oyuna 500 TL fazla.
Hocam o dediğiniz DLC'lerin ana hikayeye bir katkısı var mı peki epicte beleş olduğu zaman almıştım ekstra almaya gerek varsa ona göre alıcam

Hocam o dediğiniz DLC'lerin ana hikayeye bir katkısı var mı peki epicte beleş olduğu zaman almıştım ekstra almaya gerek varsa ona göre alıcam
Var. Filmlerden bildiğimiz Ellen Ripley ve ekibini oynuyorsunuz. Oyunla bağlantısı da Ellen'ın ana karakterimizin annesi olması ve bizim karakterin de annesinin gemisinin kara kutusunu araması ile alakalı. Çok uzun DLC'ler değiller ama parasına değer ucuz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı