Alienware 24.5" AW2523HF vs ASUS 23,8" ROG STRIX XG249CM

Comoo

Centipat
Katılım
14 Şubat 2023
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmemi öneririsiniz?. 360HZ için 9k vermeye değer mi almışken ileriye dönük almayı düşünüyorum.

Ek olarak ikisinden birini kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

Asus
Alienware

@550519 @Saint Lucia hocam formu biraz gezdiğim de herkes sizden destek beklemiş, eğer müsaitseniz bir göz atabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Alienware tercihim olur. Hatta tartışmam bile. Asus'u tokatlıyor çünkü. 360Hz'de %0 overshoot ve 9K.
Çok teşekkürler hocam, peki DP 1.4 versiyonunu destekliyor ancak benim bilgisayar 1.2 destekliyor. 1.2 Kablosu takarak kullansam sorun yaşar mıyım?
 
1.4 DP ile 360Hz testi yaptım fakat 1.2 DP ile yapmadım. Sorun olabilir.
Çok teşekkür ederim hocam, son bir soru olarak Alienware modeli AdaptiveSync olarak gözüküyor bu modeli Gsynec olarakta kullanabilir miyim?. Nvidea sitesinden baktığımda Freesync olup Gsync destekleyen modeller arasında gözükmemekte.

 

G-Sync komplike uyum için NVIDIA ile anlaşmamışlar. Fakat fark etmiyor. DP ile bağlandığın için Adaptive Sync açınca NVIDIA Denetim Masası'na G-Sync kısmı geliyor.
 
G-Sync komplike uyum için NVIDIA ile anlaşmamışlar. Fakat fark etmiyor. DP ile bağlandığın için Adaptive Sync açınca NVIDIA Denetim Masası'na G-Sync kısmı geliyor.
Tamamdır hocam, tekrardan çok teşekkür ederim. Kolay gelsin <3
 
Hocam hangisini aldınız ?
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajı, Alienware olanı aldım ve 17 şubatta tarafıma teslim edildi. Ghosting, ölü piksel vs testlerini sağladım her hangi bir sorun yok şuan kullanıyorum ve gayet memnunum. Ek olarak ben alırken 8999TL'di şuan sanırım 9600 olmuş.
 
Dostum selam,

Bende aynı ikilemdeyim sen 1 aydan fazladır kullanıyorsun memnun musun? Pişman olduğun bir nokta var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…