Alienware 24.5" AW2523HF vs ASUS 23,8" ROG STRIX XG249CM

Comoo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmemi öneririsiniz?. 360HZ için 9k vermeye değer mi almışken ileriye dönük almayı düşünüyorum.

Ek olarak ikisinden birini kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

Asus
Alienware

@550519 @Saint Lucia hocam formu biraz gezdiğim de herkes sizden destek beklemiş, eğer müsaitseniz bir göz atabilir misiniz?

Son düzenleme:
1.4 DP ile 360Hz testi yaptım fakat 1.2 DP ile yapmadım. Sorun olabilir.
Çok teşekkür ederim hocam, son bir soru olarak Alienware modeli AdaptiveSync olarak gözüküyor bu modeli Gsynec olarakta kullanabilir miyim?. Nvidea sitesinden baktığımda Freesync olup Gsync destekleyen modeller arasında gözükmemekte.

Çok teşekkür ederim hocam, son bir soru olarak Alienware modeli Adaptive Sync olarak gözüküyor bu modeli Gsynec olarak da kullanabilir miyim? NVIDIA sitesinden baktığımda FreeSync olup G-SYNC destekleyen modeller arasında gözükmemekte.

G-Sync komplike uyum için NVIDIA ile anlaşmamışlar. Fakat fark etmiyor. DP ile bağlandığın için Adaptive Sync açınca NVIDIA Denetim Masası'na G-Sync kısmı geliyor.

Hocam hangisini aldınız ?
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajı, Alienware olanı aldım ve 17 şubatta tarafıma teslim edildi. Ghosting, ölü piksel vs testlerini sağladım her hangi bir sorun yok şuan kullanıyorum ve gayet memnunum. Ek olarak ben alırken 8999TL'di şuan sanırım 9600 olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı