Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Uygun fiyata ikinci el ve 1 yıl garantili olarak satın aldım. Bana gelince detayli inceleme makalesi yayinlayacağim. Siz ne düşünüyorsunuz? @Saint Lucia sizleri de sahneye davet ediyorum hocam
Uygun fiyata ikinci el ve 1 yıl garantili olarak satın aldım. Bana gelince detayli inceleme makalesi yayinlayacağim. Siz ne düşünüyorsunuz? @Saint Lucia sizleri de sahneye davet ediyorum hocam
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #11 Saint Lucia dedi: Fark etmişsindir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmak gibi olacak ama bu cihazı verip G3223D'yi geri aldım takas ile Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Fark etmişsindir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmak gibi olacak ama bu cihazı verip G3223D'yi geri aldım takas ile
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #12 Neshter dedi: Hocam hortlatmak gibi olacak ama bu cihazı verip G3223D'yi geri aldım takas ile Genişletmek için tıkla... 2K segmentinde en beğendiğim monitörlerden biridir. Güzel bir tercih yapmışsınız. Çıtayı yükseltmişsiniz. Siz de beğendiyseniz fazla söze gerek yoktur diye yorumluyorum. Umarım bundan sonra da Dell G3223Q 4K modeline geçmek nasip olur diyelim. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: Hocam hortlatmak gibi olacak ama bu cihazı verip G3223D'yi geri aldım takas ile Genişletmek için tıkla... 2K segmentinde en beğendiğim monitörlerden biridir. Güzel bir tercih yapmışsınız. Çıtayı yükseltmişsiniz. Siz de beğendiyseniz fazla söze gerek yoktur diye yorumluyorum. Umarım bundan sonra da Dell G3223Q 4K modeline geçmek nasip olur diyelim.