Elektronik Alienware 34 Dell OLED monitör 33.999 TL

Yukarıda yazdığım gibi ekranın gidip gelmesi gibi bir durum bugüne kadar hiç yaşamadım. Net bir şekilde 119hz alıyorum görüntüyü. Görüntüsü gidip gelenler güncellemeleri kontrol etsin veya hdmi kablosunu yenilesin. Olmuyorsa servise göndersin. Ekranın Bit ayarlarıyla da oynamış olabilirsiniz onu da kontrol edin.
 
Fiyat çok iyi ama itopyadan ölü pixel sorunundan dolayı arkadaşım çok ama çok çekti. İtopya sadece diğer monitör markalarında değil özellikle ailenware markada çok ama çok tehlikeli. Hiçbir şekilde iade ve mesuliyet kabul etmeyen sorumluluk almayan bir firma. Dikkatli olunması gerek.

Onun dışında Alienware kalitesine söz yok. Mükemmel.
Alienware tehlikeli demişsiniz de Dell markasının alt markası ve müşteri memnuniyeti en çok önemseyen firma bence. Aldığım monitör 1.5 yıl sonra paneli bozuldu aradım resim fatura filan attım. Adres istediler gönderdim hemen yeni monitör gönderdiler. Monitör ertesi gün geldi bozuk olanı kargocuya verdim. 24” 165Hz monitör bozulmuştu ellerinde olmadığından sanırım 25” 280Hz monitör yollamışlar. Çoğu firma iade yapalım yapar o zaman anladım Dell kalitesini.
 

Geri
Yukarı