Satılık Alienware AW2518HF 240 Hz

Emrah Şaşmaz

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
761
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ürünün 2 Yıl daha garantisi devam etmektedir, Dell firmasının direkt olarak partner yetkili servisinden garantilidir yani bakımı birebir şekilde Dell'in Türkiye Yetkili Servisi üzerinden gerçekleştirilecek şekildedir. Kutu, fatura, güç kaynağı vs. aldığım gibi teslim edeceğim her şey mevcuttur. Kozmetik olarak oldukça temizdir, en ufak bir sıkıntısı çalışmayan aksanı bulunmamaktadır bütün portları denenmiştir en ufak bir sıkıntısı yoktur. Satışı sadece elden ve nakit bir biçimde gerçekleştireceğim, sormak istediğiniz bir soru olursa telefon üzerinden de iletişime geçebilirsiniz. İstanbul/Bayrampaşa’da ikamet ediyorum. Telefonla görüşmek isteyenler olursa mesaj e-mail adreslerini bırakabilirler geri dönüş yapacağım.

IMG_1915.JPGIMG_1918.JPGIMG_1921.JPGIMG_1922.JPGIMG_1929.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2350TL düşünüyorum, sizin düşünceniz nedir. İstanbul içi elden teslim edeceğim bu arada.
 
Fiyata revize şart çünkü itopya'da monitörün sıfırı 2400TL. Ayrıca taksit, kargo gibi seçeneklerde mevcut. Alienware 240Hz.

O anki güncel fiyatlara göre belirlemiştim fiyatını fakat dediğim gibi hani indirimde olan ürün gösterdiğiniz kaynak güvenilir ve bilindik bir yer. Ürünümünde temizliğini biliyorum mecbur olarak o fiyatın biraz aşağısına bırakabilirim, dediğim gibi ciddi düşünülüyorsa oturup konuşulur anlaşılır.
 
Ne oldu acaba son durum :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı