Alienware AW2523HF vs BenQ Zowie XL2566K

Merhaba, başlıkta yazdığım gibi bu iki monitör arasında kaldım. Genellikle CS ve Valorant oynuyorum. Min 500 FPS alıyorum Valorant'ta elom yüksek denebilecek seviyede. İmmo 1 - 3 gidip geliyorum. Sizce hangisi alınmalı?
Tartışmasız Zowie. TN panele o para vermem diyenlere bakma. Tek bakılan kriter tepkisellik değil cs için konuşuyorum. XL2566K kullanıcısıyım ve çok memnunum.

Tartışmasız Zowie. TN panele o para vermem diyenlere bakma. Tek bakılan kriter tepkisellik değil CS için konuşuyorum. XL2566k kullanıcısıyım ve çok memnunum.

Kullandığın monitörü OLED ile kıyaslama. Tepki süresi ve giriş gecikmesinde OLED seviyesine yaklaşamaz. Ayrıca tek bakılan tepkisellik değil derken neden bahsediyorsun? Parlaklık, kontrast, sdr resim vs fark etmez tüm alanlarda OLED daha iyi. Ayrıca arka aydınlatma bulunmadığı için ışık sızması vs yok. Mürekkep gibi siyahlar da verebiliyor. Ghosting desen yine oled daha iyi.

TN hangi konuda CS'de OLED'den daha iyi iş yapacak?

30k para verip mi aldın sende?

Kullandığın monitörü OLED ile kıyaslama. Tepki süresi ve giriş gecikmesinde OLED seviyesine yaklaşamaz. Ayrıca tek bakılan tepkisellik değil derken neden bahsediyorsun? Parlaklık, kontrast, sdr resim vs fark etmez tüm alanlarda OLED daha iyi. Ayrıca arka aydınlatma bulunmadığı için ışık sızması vs yok. Mürekkep gibi siyahlar da verebiliyor. Ghosting desen yine oled daha iyi.

TN hangi konuda CS'de OLED'den daha iyi iş yapacak?

30k para verip mi aldın sende?
OLED ile Zowie kıyaslamaya gir bak o zaman (Teknik değil, gerçek oyun senaryosu). Ben sadece CS2 özelinde konuşuyorum. Bir monitör alırken ne amaçla aldığın önemlidir. Kaç para verdiğim ne seni ne de bir başkasını alakadar etmez. Bir flaş bombası patladıktan sonra kör geçmeye başladığı ilk anda hangisinde en net görüntü elde edebildiğine bak, sonra gel konuşmanı yap. Adam sadece cs ve valorant yazmış. Başka bir şey yazsa ona göre öneride bulunuruz. Ama bu iki oyunda Zowie den iyi bir alternatifi yok. İstediğiniz kadar dislike atabilirsiniz.

OLED ile Zowie kıyaslamaya gir bak o zaman (teknik değil, gerçek oyun senaryosu). Ben sadece CS2 özelinde konuşuyorum. Bir monitör alırken ne amaçla aldığın önemlidir. Kaç para verdiğim ne seni ne de bir başkasını alakadar etmez. Bir flash bombası patladıktan sonra kör geçmeye başladığı ilk anda hangisinde en net görüntü elde edebildiğine bak, sonra gel konuşmanı yap. Adam sadece CS ve Valorant yazmış. Başka bir şey yazsa ona göre öneride bulunuruz. Ama bu iki oyunda Zowie'den iyi bir alternatifi yok. İstediğiniz kadar dislike atabilirsiniz.

Kanıtla o zaman. Flash bombası atınca daha net gözüküyormuş. :D nereden uydurdun bunu? Bana teori değil somut deliller lazım. Uydurup kaçmak yerine kanıt sunacaksın. İncelemeler ortada. CS'den bahsediyoruz tepki süresi ve gecikme en önemli şeyler. Bu ikisi de Samsung'ta var. BenQ çok zayıf kalıyor yanında.

Son düzenleme:
Kanıtla o zaman. Flash bombası atınca daha net gözüküyormuş. :D nereden uydurdun bunu? Bana teori değil somut deliller lazım. Uydurup kaçmak yerine kanıt sunacaksın. İncelemeler ortada. CS'den bahsediyoruz tepki süresi ve gecikme en önemli şeyler. Bu ikisi de Samsung'ta var. BenQ çok zayıf kalıyor yanında.
Uydurup kaçmak mı? Somut delil var ama uğraşmaya değmez şu laftan sonra. Saygısızlığa lüzüm yok. Benim için bu tartışma devam niteliğini kaybetmiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı