Elektronik Alienware AW3225QF 49.219TL ve Alienware AW2725DF 27 OLED QLED monitor 31.787 TL

OLED is icin iyi degil diyorlar.

Bence yanlış bu model çok yatkın olmasa da kullanılabilir sadece yazılarda kötü düz ekran modellerde dağa güzel işte bence.

OLED is icin iyi degil diyorlar.

Bu arada Samsung G7 32 inc aldim. 4K 144Hz ve IPS panel. MediaMarkt'da 30999 fiyat smsungda kuponla 14800 4 taksite aldim.

Bende VA paneli vardı renkler çok değişken fotoğrafcı arkadaşa sattım renkler çok sorunlu diye geri vermişti sattım G7 IPS yine bir tik kat ve kat iyidir.
Qled sıkıntı çizimde işte felan bence illaki ama oled bambaşka siyah tonu felan.
140ppi bu monitörler sen düşün senin aldığın 140 bence güzel monitör. H.o diyelim.
OLED yazı problem o yüzden kötü deseler 4K gen e modeller bence harika iş için bile.

Son düzenleme:
Bence yanlış bu model çok yatkın olmasa da kullanılabilir sadece yazılarda kötü düz ekran modellerde dağa güzel işte bence.

Bende VA paneli vardı renkler çok değişken fotoğrafcı arkadaşa sattım renkler çok sorunlu diye geri vermişti sattım G7 IPS yine bir tik kat ve kat iyidir.
Qled sıkıntı çizimde işte felan bence illaki ama oled bambaşka siyah tonu felan.
140ppi bu monitörler sen düşün senin aldığın 140 bence güzel monitör. H.o diyelim.
OLED yazı problem o yüzden kötü deseler 4K gen e modeller bence harika iş için bile.
Qled degil ama oledde burnin oldugundan bahsetmisler. Gunde 8 saat kod kaliyor ekranda. Redditte 11 ay sonra burnin olan varmis. G8 34 oledden cok istesem de bu yuzden vazgectim

Ayrica beyaz gecislerinde ekran parlakligini cok degistiriyor. Tam sayfa pdf ac kapa vs.

G7 cok uygun su an bence. 4k 144 ve ips bu fiyatta piyasada yok

OLED iyi güzel ama iş için sürekli Excel, sürekli aynı düzende Chrome sekmeleri açık şeklide, yüksek parlaklık ta kullanılırsa burn in olur. Ev kullanımında çok çok zor ihtimal. Hele hele sadece oyun ve film için gen3'lerde burn in imkansiza yakın sayılır.

Adamlar gece aradı hayırlı olsun dendi cuma günü gelmiş olacak ürünler.
1.5-2 hafta içinde elinizde olur dedi şubattan ben rendevu aldım ürün için isim kaydı yapmışlardı.
Bugün faturayı kestiler gen TR olsa fatura vermiyorlar :D

Yani şu anda ellerinde stok yok cuma günü stokları gelecek değil mi başka resmi distiribütörlere de stok eklenecek mi bunun hakkında bilginiz var mı?

Monitör üzerine yorumlarınız neler?

Eksiği yok gibi memnunum aşırı kavislide değil paketlemesi yeni nesildi paketlemeydi sorunsuz geldi kullanıyorum.
400HDR yeterli oluyor.
Türkiye garantili oluyor ürün.
Bozulma durumunda gelip evden alıyorlar bire bir değişim garantili.
Aktif soğutma var fan sesi hiç yok.
Görüntü bayağı fark ediyor IPS'lere göre.

Ben Samsung G8 Odyssey OLED aldım.

Allianware alacaktım ama servisi bayağı kötüymüş vazgeçtim.

Hocam ne yaptın ya sadece asgari ücretle ev geçindirmiyorsundur napacaksın aylarca benım gelırım 6-7X asgari ama cesaret edemem bunlara :)

Demek ki değil ya da hiç ilgin yok :D cunku benım 3 asgari maas ama odamda PS5'inden 7800x3Dsine kadar her şey var :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı