Alienware vs Razer Notebook

Brcserkan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle başlıkla ilgilenip düşündüğünüz için teşekkür ederim Technopat okurları.

Bu yıl üniversiteye gideceğim için eski laptopumu değiştirmeye karar verdim.

Küçük ekran seviyorum klavyesi Türkçe olması önemli SSD taktıracağım kesin ve özelliklerin de iyi olmasını istiyorum parasal sıkıntı yok diyebiliriz.

Razer'in 14 inc laptopunu mu yoksa alienware 13 mü karar veremedim, sizin de yorumlarınızı ve neden o bilgisayarı seçeceğinizi anlatmanızı bekliyorum teşekkürler.

Bir de razer laptopla nereden tedarik edebileceğimi de yapabilirseniz çok sevinirim arena bilgisayardan alienware getirebilirim ama razer nereden getirilir bilmiyorum. İnternetten alsan klavye TR değil ki TR olmasını da istiyorum başka tavsiyeler de verebilirsiniz ama ekran küçük sevdiğimi yazının başında belirtmiştim.

Razer'in dizüstü bilgisayarlarını daha önce ne kullandım, ne de herhangi bir arkadaşım kullandı. Hatta tesadüfen bile yolda falan görmedim. :) Fakat Razer'in henüz kötü ürettiği bir ürüne de rastlamadım. Bütçen yetiyorsa Razer alabilirsin. Bir de Razer'in Türkiye garantisi var. Alienware konusunda bilgim yok, olmayabilir. Bir araştır derim.
Yani uzun lafın kısası, ikisinin arasında tercih yapmak zorundaysan Razer öneririm. Farklı durur, tarz durur. Fakat onlar dışında bir marka da düşünürsen ve bütçen 7-8 bin liralara kadar çıkıyorsa MSI'nın enfes bilgisayarları var. Düşünürsen link atarım.

Alienware alırdım sizin yerinizde olsaydım. Gerek soğutması olsun gerek tasarımı olsun çok özel bilgisayarlar. Alienware TR klavye bulunur mu bilmem ama Alienware Razer'ı katlarda çarparda çoğu konuda.
Alienware TR bulmak biraz zor yani ben bulamadığım için alamadım, kendiniz getirtmek isteseniz veya bayii sizin için getirse ortaya çok saçma rakamlar çıkıyor.

MSI'da alabilirsiniz. Fiyat performans konusunda Monster kadar olmasa da MSI'da iyidir ama ikisi arasından ben olsam MSI tercih ederdim.
Size uygun olarak gösterebileceğim model:
MSI GS40 6QE-048TR Phantom Core i7-6700HQ 16GB 128GB SSD +1TB GTX970M 14" Full HD Win 10 | sanalmarketim

Arkadaşlar üzgünüm öncelikle, erken mesaj atamadığım için yasaklama gelmişti.
Razer laptop Türkiye'ye gelmiyor Alienware TR klavye mi araştırmak lazım.
Msi bende vardı çok sıkıntılı bir laptop, sanırım TR klavye ise Alienware alacağım. Değilse de sanırım Alienware alacağım, gerçi bir arkadaş Monster'in 13.3 inc'ini atmış. Bunu da denerim bir ara teşekkürler herkese çok yardımcı oldunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı