- Katılım
- 16 Mart 2016
- Mesajlar
- 2.784
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 4
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana.yav anlamıyon herhalde sıkıntı olmuyor benim şiparislerim geldi mesela![]()
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana.yav anlamıyon herhalde sıkıntı olmuyor benim şiparislerim geldi mesela![]()
Neden VPN kullanmayın diye belirttiğinizi sorabilir miyim?AliExpress Amazon gibi siteler legal bir şekilde spam da olsa alışveriş yapıyorsanız aldığı paraya bakar. Kuponu onlar veriyor zaten keyfinize bakın. Fakat yabancı forumlarda bununla alakalı Atatürk mahallesi yazdıysanız ilk siparişe, 2. ye Atatürk mah. Yazın diyorlar. 3 dolara 20 dolarlık kupon satın alımları falan var internette bir sürü tavsiye ederim. AliExpress'de bu iş ticarete dökülmüş durumda al satçıları engellemek adına. Bir de sakın VPN kullanmayın. İnsanların güvenilirliğini mesaj sayısına göre belirlemeniz de baya ilginç.
Yeni hesaplar trol veya bilgisiz olabiliyor. Arkadaş güzel Diyarbakarımız dan çıkıp yardımcı oldu sağolsun.İnsanların güvenilirliğini mesaj sayısına göre belirlemeniz de baya ilginç.
rıca ederim şuan gelen ssd im ve faremi kullanıyom ve hiç bir sıkıntısı yok resimde kurdum fare gayet büyük ve elime rahat oturuyor 2 fare 1 tane 4d tıraş makinası (gümrük dahil tek 1 tl verdim) 1 tane 128 gb ssd aldım toplam bana 148 tl ye patladı artık aliexpress güvenlimi size kalmışYeni hesaplar trol veya bilgisiz olabiliyor. Arkadaş güzel Diyarbakarımız dan çıkıp yardımcı oldu sağolsun.
Hocam o kadar sipariş verdiyseniz siz bilirsiniz: Gümrükte faturada yazan ücretin üstünde bir rakama vergilendirme yapabilirler mi? Ayrıca 35 dolarlık ürünü 20 dolar kuponla aldım, fatura bedeli 15 dolar. 15 dolar üzerinden mi vergilendirilecek ürünüm?Olmuyor korkma ben 40-50 şiparis verdim sıkıntı çıkarmadı dert etme yap gitsin![]()
31 tl üzerinden olur venellikle hatta nerdeyse hepsinde 16 tl keserler@SeNNurki
Kanka ben 31 TL indirimli ürünü 6 TL gibi bir fiyata kupon ile aldım. Vergi ödemem 31 TL üzerinden mi yoksa 6 TL üzerinden mi olacak?
Hayır orjinal fiyatı ile ama fazla kesmezler benim şiparislerimin hepsine 16 tl bide eger aliexpress üzerinden gümrük vergisi diye birşey var alırken satın alımın son yerinde eğer ondan gümrük keserse ülkede gümrük ödemessin ve kargon aras kargo ile gelir üstteki yazıda söyledğim gibi bana sadece tıraş makinesinde o seçenek çıktı ondada 1 tl ödedim kargom aras kargo ile geldiHocam o kadar sipariş verdiyseniz siz bilirsiniz: Gümrükte faturada yazan ücretin üstünde bir rakama vergilendirme yapabilirler mi? Ayrıca 35 dolarlık ürünü 20 dolar kuponla aldım, fatura bedeli 15 dolar. 15 dolar üzerinden mi vergilendirilecek ürünüm?
31 TL üzerinden olur venellikle hatta neredeyse hepsinde 16 TL keserler.
Fazlasıla fake hesabı birbirine davet atmış gibi gösterecen kupon kardeşliginde birbirinzi davet edip ana hesabın davet kullan tek hesaba büyük kuponu biriktiriyon fazla yaparsan aliexpress güvensiz bulur cihazı o mobilden alışveriş yapamassın bana. Bir ara 157 tl kupon çıktı 300 tl alışverişe120TL kupon nasıl kazanabilirim? Kupon kardeşliği hepsine denedim olmadı.
Fazlasıla fake hesabı birbirine davet atmış gibi gösterecen kupon kardeşliginde birbirinzi davet edip ana hesabın davet kullan tek hesaba büyük kuponu biriktiriyon fazla yaparsan AliExpress güvensiz bulur cihazı o mobilden alışveriş yapamazsın bana. Bir ara 157 TL kupon çıktı 300 TL alışverişe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.