Astaryus
Kilopat
Arkadaşlar 2006 CBR125R motorumun kaportasını yenileyeceğim ancak parçalar inanılmaz pahalı, sadece yan iki grenaj ve kafa grenajina Total 18.000 istiyorlar kuyruk depo vb dahil değil. Bu Wholesale Siyah Fairing için Honda CBR125R CBR 125R 02-06 CBR 125RR CBR125RR 2002 2003 2004 2005 2006 spor motosiklet ABS Fairings Set From m.alibaba.com
Linkte ki ilanda tam istediğim grenajlar mevcut, başka ilanlarına baktığımda farklı renkler vb de var kısacası tüm modeller var. Dolandırılma gibi bir ihtimal var mı? Zamanında 750 Ti almıştım ve sorun yaşamamıştım. Ürünleri anladığım kadarıyla komple kaporta seti ama bunun dışında bir şey çıkma ihtimali var mı? Gözüken fiyata vergiler dahil mi parayı verdikten sonra gümrüğe takılma vesaire olur mu?
Hatta bir fotoğrafa ücretsiz cam yazmışlar model belirtilirse diye.
Linkte ki ilanda tam istediğim grenajlar mevcut, başka ilanlarına baktığımda farklı renkler vb de var kısacası tüm modeller var. Dolandırılma gibi bir ihtimal var mı? Zamanında 750 Ti almıştım ve sorun yaşamamıştım. Ürünleri anladığım kadarıyla komple kaporta seti ama bunun dışında bir şey çıkma ihtimali var mı? Gözüken fiyata vergiler dahil mi parayı verdikten sonra gümrüğe takılma vesaire olur mu?
Hatta bir fotoğrafa ücretsiz cam yazmışlar model belirtilirse diye.
Son düzenleyen: Moderatör: