AliExpress İade İşlemi

Pherimenium

Kilopat
Yer
Antakya/Hatay
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Ali Express'den kılıf sipariş ettim. Fakat 2 hafta oldu kargo firmasına verilmedi. Sonra baktım ki gönderiniz iptal oldu yazıyordu. Adama mesaj attım. Dedim gönderi iptal olmuş hayırdır adam dedi lütfen sabırlı olun gönderi sağlanacak. Bende mağazaya gıcık oldum. İade talebi açtım. Şu anda anlaşmazlık tamamlandı ama para kredi kartına gelmedi halen. Tam iade olduğunu anlamadım alta fotoğraf atacağım. Tam iade ise kaç güne gelir? Teşekkürler.
asxsd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş Bluetooth kulaklık almıştı. Gelmesi 3 ay sürdü. Gelmesine yakın hala gelmediği için para iadesi istedi , şuan hem parası elinde hem kulaklık beleşe geldi.

Arkadaş Bluetooth kulaklık almıştı. Gelmesi 3 ay sürdü. Gelmesine yakın hala gelmediği için para iadesi istedi , şuan hem parası elinde hem kulaklık beleşe geldi.
Benim içim rahat etmez açıkçası bende sipariş verdim cumartesi, pazar günü kargoya verilmiş, pazartesi yola çıkmış olarak gözüküyor bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı