Aliexpress Kargo 21 Gündür Hareket Yok

Makaleler
1
Merhaba, 21 Ocak tarihinde Aliexpress siparişim 24 Ocak tarihinden beri "Menşe Ülkesinden Yola Çıktı" olarak gözüküyor. Aliexpress müşteri hizmetleri ürünün geleceğini, beklemem gerektiğini söylediler. Daha önce çok siparişim oldu ama böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Takip numarasını TR'li olarak da verdi ama, sizce ürün yolda kayboldu mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,7 KB · Görüntüleme: 263
Hayır, ürününüz kaybolmadı. Aynı şekilde benim de 4 tane ürünümün sadece 1 tanesinde hareket oldu. Onun dışındaki ürünlerim sizinkiler gibi hareketsiz biçimde duruyor. Tahminimce yaklaşık 35-40 günlük bir süreniz daha var, bu gün bitince "Dispute" açıp iade işlemlerini başlatabiliyorsunuz. Ürününüz bu bahsettiğim gün içerisinde gelecektir, sabırlı olun. ☺

Hayır, ürününüz kaybolmadı. Aynı şekilde benim de 4 tane ürünümün sadece 1 tanesinde hareket oldu. Onun dışındaki ürünlerim sizinkiler gibi hareketsiz biçimde duruyor. Tahminimce yaklaşık 35-40 günlük bir süreniz daha var, bu gün bitince "Dispute" açıp iade işlemlerini başlatabiliyorsunuz. Ürününüz bu bahsettiğim gün içerisinde gelecektir, sabırlı olun. ☺
Daha önce hep takipli kargoları 14 güne geliyordu. Üstelik çok ilginç olacak ki, yoğunluk olmadığı zaman almıştım. 😀

40-50 gün takipli kargo beklediğim zamanlar bile oldu. 21 gündür hareket olmaması bence şimdilik oldukça normal. Beklemeye devam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı