AliExpress kargo Gelmemesi

Furkan Alp

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce AliExpress'ten alışveriş yaptım, orda 15-27 gün arası diyordu fakat 2 ay oldu ne mail geldi ne mesaj attılar. Siparişlerime tıkladığımda şöyle bir ekran var. Türkçe'ye otomatik çevirdiğimde saçma şeyler çıkıyor benimde yeterince ingilizcem yok. Yardım eder misiniz?

image.jpg

Tracking (takip) numaranız var mı? PTT'nin takip sayfasından ürününüzün nerede olduğunu görebilirsiniz. Takip numarası varsa daha hızlı geliyor postalar. Yoksa bu süre uzayabiliyor. Aldığınız ürün küçük birşey miydi? Aliexpress'ten 2 dolarlık küçük bir ürün almıştım. Takip numarası yoktu. Tam 100 gün sonra elime ulaşmıştı. Bu arada yeni yıl sezonunda da postalar gecikir. Yeni yıl dolayısıyla sipariş (hediye amaçlı) sayısı artar.

Takip numrasının başında sonunda birşey varmı? RI, CN gibi. Hangi firma ile verildiği yazıyor mu? Açıkçası bu numara pek birşey ifade etmedi. 4px'den ve 17tack'ten baktım, ancak sonuç çıkmadı. İsterseniz satıcıdan daha net bilgi isteyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı