AliExpress PTT zimmet alınan kargo şubeden alınabilir mi?

Ballads21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun bir bekleyişin ardından kargom sonunda geldi. Şu anki durum olarak zimmet alındı yazıyor genel olarak kurye dağıtıma çıkınca getirmiyor kargoları. Şu an gidip alabilir miyim acaba? Çünkü yarın akşam tam kapanma var ve 3 hafta daha alamam kargoyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zimmete alındıktan sonra kargolar ayrıştırılıyor. Eğer ayrıştırma olduysa alabilirsiniz ama olmadıysa kargo şubede olmasına rağmen vermiyorlar. Ayrıca tam kapanma da PTT muaf. Yani kargonuz getirilir.

Biraz daha araştırdım kargo ilk bulunduğum ilin posta işleme merkezine oradan bulunduğum ilçenin bana en yakın şubesine teslim edilmiş şubeyi aradım teslim alabilirsiniz dedi. PTT Kargo'nun muaf olduğunu biliyorum ama şu ana kadar yurt dışından 30-40 tane alışveriş yapmışımdır ortalama olarak ama sadece 2-3 tanesi evime kuryeye geldi bundan dolayı kargoyu gidip almak için çabalıyorum yanıtınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı