Elektronik AliExpress pudding keycaps vergi dahil 90TL

Z11 normalde keycaps saçma gözüküyor sanki. Bir sürü şey yazması lazım bu saate kadar ama sizde sadece 3 tane aşama var.

İlçede gösteriyor. Yanlış o yüksek ihtimalle.
lazım değil daha da yer kaplamasın diye atmamıştım.
1720514265335.png

şu şekil.

4tracking.net den takip ediyorum ben kargoları. Ptt sisteminde bile dağıtımda yazmazken burada dağıtımda diyor ve kargo o gün geliyor :D

1720526738068.png

Ben çıkarttığım tuşlarımı sıvı sabunlu su ile yıkamıştım. Tuşların yarısı insan vucudunun su toplaması gibi su toplamış. İğne batırarak içlerindeki suyu çıkartmak zorunda kaldım. İlk sıfır tuşunda fark ettiğim için tırnağımla bastırınca soyuldu tuş. Sakın siz bu hatayı yapmayın :D Nemli bezle silin. Şimdi ben bunu servise mi versem ne yapsam bilemedim.

Eki Görüntüle 695546

Eki Görüntüle 695547

Son düzenleme:
4tracking.net den takip ediyorum ben kargoları. Ptt sisteminde bile dağıtımda yazmazken burada dağıtımda diyor ve kargo o gün geliyor :D

Eki Görüntüle 2246788

Ben çıkarttığım tuşlarımı sıvı sabunlu su ile yıkamıştım. Tuşların yarısı insan vucudunun su toplaması gibi su toplamış. İğne batırarak içlerindeki suyu çıkartmak zorunda kaldım. İlk sıfır tuşunda fark ettiğim için tırnağımla bastırınca soyuldu tuş. Sakın siz bu hatayı yapmayın :D Nemli bezle silin. Şimdi ben bunu servise mi versem ne yapsam bilemedim.

Eki Görüntüle 695546

Eki Görüntüle 695547

Muhtemelen kaplamaya göre değişiyor. Logitech G710+ klavyem 10 yaşını geçti, tuşları temizlerken sıcak su + sıvı bulaşık deterjanı kullanıyorum ilk günden beri. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz. Aynısını Ajazz AK992 ile de yapmayı planlıyordum ama daha nazik yöntemler seçmeyi düşünüyorum mesajından sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı