belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Temmuz 2024 #31 @Monarch Leviathan hocam cevap bekliyorum alacağım yeşil olanı. Hyperciaa dedi: Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktu . Eki Görüntüle 2241244 Genişletmek için tıkla... English or Korean or Japanese ?
@Monarch Leviathan hocam cevap bekliyorum alacağım yeşil olanı. Hyperciaa dedi: Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktu . Eki Görüntüle 2241244 Genişletmek için tıkla... English or Korean or Japanese ?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #32 Hyperciaa dedi: Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktu . Eki Görüntüle 2241244 Genişletmek için tıkla... Benimde aynı şekil. Siyahla idare edeceğiz artık.
Hyperciaa dedi: Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktu . Eki Görüntüle 2241244 Genişletmek için tıkla... Benimde aynı şekil. Siyahla idare edeceğiz artık.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Temmuz 2024 #33 belirsizz dedi: @Monarch Leviathan hocam cevap bekliyorum alacağım yeşil olanı. English or Korean or Japanese ? Genişletmek için tıkla... Soruyu anlamadım hocam tekrar eder misiniz? Ben olsam yeşili Japonca alırdım.
belirsizz dedi: @Monarch Leviathan hocam cevap bekliyorum alacağım yeşil olanı. English or Korean or Japanese ? Genişletmek için tıkla... Soruyu anlamadım hocam tekrar eder misiniz? Ben olsam yeşili Japonca alırdım.
shadowizardmoneygang Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #34 FelliX dedi: Benim de aynı şekil. Siyahla idare edeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Ben bile bile siyah aldım bir de, beyaz keycapslerin bu kadar güzel gözüktüğünü bilmiyordum Belkide beyaz keycaps ve siyah kasayla düşündüğüm kadar kötü durmaz.
FelliX dedi: Benim de aynı şekil. Siyahla idare edeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Ben bile bile siyah aldım bir de, beyaz keycapslerin bu kadar güzel gözüktüğünü bilmiyordum Belkide beyaz keycaps ve siyah kasayla düşündüğüm kadar kötü durmaz.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 833 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #35 Hyperciaa dedi: Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktu . Eki Görüntüle 2241244 Genişletmek için tıkla... Siyah daha iyi
Hyperciaa dedi: Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktu . Eki Görüntüle 2241244 Genişletmek için tıkla... Siyah daha iyi
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Temmuz 2024 #36 FelliX dedi: Benim de aynı şekil. Siyahla idare edeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Hak yendiği için böyle oldu. Monarch Leviathan dedi: Soruyu anlamadım hocam tekrar eder misiniz? Ben olsam yeşili Japonca alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben yeşil olanı aldım Z11'e sorun yaşar mıyım? Bir de Japonca'nın Japon harfleri küçük geldi ondan korece alasım var veya düz İngilizce.
FelliX dedi: Benim de aynı şekil. Siyahla idare edeceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Hak yendiği için böyle oldu. Monarch Leviathan dedi: Soruyu anlamadım hocam tekrar eder misiniz? Ben olsam yeşili Japonca alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben yeşil olanı aldım Z11'e sorun yaşar mıyım? Bir de Japonca'nın Japon harfleri küçük geldi ondan korece alasım var veya düz İngilizce.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Temmuz 2024 #37 belirsizz dedi: Hak yendiği için böyle oldu. Hocam şimdi ben yeşil olanı aldım Z11'e sorun yaşar mıyım? Bir de Japonca'nın Japon harfleri küçük geldi ondan korece alasım var veya düz İngilizce. Genişletmek için tıkla... Tuşlarda sorun yaşamazsın, dil sana kalmış ama dediğim gibi ben olsam Japonca alırdım.
belirsizz dedi: Hak yendiği için böyle oldu. Hocam şimdi ben yeşil olanı aldım Z11'e sorun yaşar mıyım? Bir de Japonca'nın Japon harfleri küçük geldi ondan korece alasım var veya düz İngilizce. Genişletmek için tıkla... Tuşlarda sorun yaşamazsın, dil sana kalmış ama dediğim gibi ben olsam Japonca alırdım.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Temmuz 2024 #38 Sanırım İngilizce alacağım opitipiti taktiği ile şaka şaka (3 dili de karşıma alıp 38'e kadar saydım İngilizce geldi) Siyah bile beyaz der.
Sanırım İngilizce alacağım opitipiti taktiği ile şaka şaka (3 dili de karşıma alıp 38'e kadar saydım İngilizce geldi) Siyah bile beyaz der.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 4 Temmuz 2024 #39 Hocam XDA olandan sarı mavi olanı var mıdır? Bir eyrde gördüm ama hoşuma gitti pahalıydı diye biliyorum.
Hocam XDA olandan sarı mavi olanı var mıdır? Bir eyrde gördüm ama hoşuma gitti pahalıydı diye biliyorum.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #40 Hagu dedi: Hocam XDA olandan sarı mavi olanı var mıdır? Bir eyrde gördüm ama hoşuma gitti pahalıydı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu var hocam. 132 tuÅları PBT Keycaps XDA profil kiÅiselleÅtirilmiŠİngilizce KR RU klavye tuÅ kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Hagu dedi: Hocam XDA olandan sarı mavi olanı var mıdır? Bir eyrde gördüm ama hoşuma gitti pahalıydı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu var hocam. 132 tuÅları PBT Keycaps XDA profil kiÅiselleÅtirilmiŠİngilizce KR RU klavye tuÅ kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com