Hocam artık pes edin bu böyle sabaha kadar gider.Şu XDA modeli hoşuma gittide ne alacak para kaldı ne yeni kullanıcı indirimi alacak hesap kaldı.
Hocam artık pes edin bu böyle sabaha kadar gider.Şu XDA modeli hoşuma gittide ne alacak para kaldı ne yeni kullanıcı indirimi alacak hesap kaldı.
Yok hocam tırt klavyeyle gelen keycapsler var üzerinde hissiyatı çok sıradan. DeepCool KB-500 kullanıyorum RGB'lerden memnunum sadece ondan değiştirmiyorum.
XDA'lerin geneli ABS+PBT blend. Hatta ucuz olup PBT olduğunu iddia eden çoğu keycap öyle.![]()
Skyline me Skyline tema klavye tuÅ seti 144key PBT özel Minimalist klavye kap düÅük profil mekanik klavye kiraz Mx için klavye tuÅ - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam sizce XDA yeşil olandan sırf japonca var diye mi alıyım? Yoksa beyaz PBT olandan düz İngilizce mi alıyım? Benim klavye full beyaz. Bir de bunlar gerçek PBT değil mi?
Hocam artık pes edin bu böyle sabaha kadar gider.
ABS olmasa tercih edilir diyeceğim de işte ABS.Oem arkadan aydınlatmalı Keycaps Set 104 anahtar ABS klavye tuÅ ergonomik sevimli anahtar kap Mx kiraz profil Gateron anahtarı için mekanik klavye kiti - AliExpress 7 hocam bu bahsettiğim ama XDA değil öneriniz nedir? Son param bittik artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.