Hocam bir çılgınlık yapıp Korece mi alsam millete Japonca diye yediririm belki. Bu arada gerçekten PBT hiç ABS'ye benzemiyor.Hocam ucuz bulduklarımı attım yorumlara bakıp alın, ben sorumluluk kabul etmiyorum. Tahminimi sorarsanız bence silinmez.
Keşke beyaz olsaydı ortası o zaman tadından yenmezdi.Yeşil olan ormanın içindeymişim gibi hissiyat veriyor.
Hocam bir çılgınlık yapıp korece mi alsam millete Japonca diye yediririm belki. Bu arada gerçekten PBT hiç Abs'ye benzemiyor.
Keşke beyaz olsaydı ortası o zaman tadından yenmezdi.
Hocam bende Z11 var zaten yön tuşları yokKeşke beyaz olsaydı ortası o zaman tadından yenmezdi.
Aslında fena da durmuyor yön tuşları leş tabi.
Eki Görüntüle 2241232
Hocam bende Z11 var zaten yön tuşları yok.
PBT'ler son kalitedir ayrıca ses olarak en tok sesi bunlar verir alacaksanız ses için PBT alın gösteriş için Pudding alın. Şahsen ben ikisinden de alıyorum. Şu beyaz olan iyiymiş.Z11 olacak diyelim.
Hazır para harcamaya hevesliyken alayım hocam @Monarch Leviathan hocam dediğiniz gibi kalitesizlik olur mu?
PBT'ler son kalitedir ayrıca ses olarak en tok sesi bunlar verir alacaksanız ses için PBT alın gösteriş için pudding alın. Şahsen ben ikisinden de alıyorum. Şu beyaz olan iyiymiş.
Siyah kasanın üstüne yeşil keycap uyumlu olursa ben de almayı planlıyorumBeyazın fontunu sevmedim. Yeşil olan nasıldır?
Siyah kasanın üstüne yeşil keycap uyumlu olursa ben de almayı planlıyorum.
Alırken beyaz versiyonunun stokları yoktuSiyah mı aldınız Z11'i?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.