Aliexpress XFX 470/480/570/580 olması gerekenden düşük fiyat


Gelirse yazacağım zaten. Küflenmiş hıyar da çıkabilir, BIOS atılmış HD 8370 de çıkabilir, emekli maden işçisi de çıkabilir... Gelen şey PCI Express arabirimine sahip olursa kasaya takıp testlerini yaparım, sonra da soğutucusunu söker bakarım ne varmış içinde. Takip numaramı 17TRACK ve PTT aracılığıyla kontrol ettiğimde Çin'den geliyor görünüyor, Global cainio sitesinden baktığımda da Fransa'dan geliyor görünüyor. Kocaeli'de bir merdiven altından gelme ihtimali bile var.
 
Gelirse yazacağım zaten. Küflenmiş hıyar da çıkabilir, BIOS atılmış HD 8370 de çıkabilir, emekli maden işçisi de çıkabilir... Gelen şey PCI Express arabirimine sahip olursa kasaya takıp testlerini yaparım, sonra da soğutucusunu söker bakarım ne varmış içinde. Takip numaramı 17track ve PTT aracılığıyla kontrol ettiğimde Çin'den geliyor görünüyor, global cainio sitesinden baktığımda da Fransa'dan geliyor görünüyor. Kocaeli'de bir merdiven altından gelme ihtimali bile var.

Bende Fransa'dan geliyor yazıyor.
 
Bende Fransa'dan geliyor yazıyor.

Screenshot_20210207-145121.png



Buradan sorgulayıp SS atar mısın? Aynı numarayı mı paylaşıyor acaba birkaç kişiyle.
 
Ben de 2 tane rx580 aldım, birini shiplemiş ama diğeri hala duruyor. EV957192015CN shiplenen chinadan geliyor gözüküyor.
Ben de 2 tane RX580 aldım, birini shiplemiş ama diğeri hala duruyor. EV957192015CN shiplenen China'dan geliyor gözüküyor.

Aldıklarımdan birinin numarasını DHL'de arattığımda farklı bir kişinin adına çıkıyor ve adres de yanlış. Büyük ihtimalle sahte numara vermiş. Zaman dolana kadar beklemem gerekiyormuş dispute açmak için.
 
Beyler yanlış satıcıdan aldınız dolandırıcı bu satıcı eğer alınacaksa yorum olan düzgün satıcıdan alsaydınız keşke nasıl olsa parayı geri alırsınız sıkıntı olmaz.
 
Aldıklarımdan birinin numarasını DHL'de arattığımda farklı bir kişinin adına çıkıyor ve adres de yanlış. Büyük ihtimalle sahte numara vermiş.

DHL'den nasıl arattın? Ben DHL takip sitesinden sorgulatmayı denedim lakin hatalı takip numarası dedi. Linkini verir misin sorgulattığın sitenin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı