Aliexpress XFX 470/480/570/580 olması gerekenden düşük fiyat

şu bilgi dışında hiçbirşey gelmedi elime ancak beklicez
seller hattı var onu aradım ben biz bilmiyoruz dediler.
arkadaşın biri mağduriyetini ürünün satıcısında paylaşmış sağolsun duyacaklar bizi inş.
 
Sahte uçağımız Türkiye'ye varmış :ROFL:

Screenshot_20210209-184141.png
 
Işınlama teknolojisi ile gönderiyor resmen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya bak yarın kısmet olursa ikinci elden GTX 970 alacağım. Sadece bir tane fanı sesli çalışıyor rulman sıkıntısı yüzünden. Ben havalara uçup ekran kartı yerine gideceğin Aliexpress'ten o ekran kartın fanını sipariş edeceğim. Aliexpress ucuz ama ölücülere de ayrı bir muamelesi var. Bir ara 28 lira gibi bir indirim vardı takribi 4 dolar civarı çoğu ürüne de oluyordu. Ürün 30 lira bir şeydi bir anda 25 kuruşa düştü sadece kargo parasını ödedim. Aradan 1 hafta geçti 150 liralık siparişim oldu o 1 hafta içinde geldi bu 25 kuruş verdiğim eleman 1 ay geçti hâlâ yok piyasada. Normalde de sipariş hızı artmıştı ona rağmen hâlâ beklemedeyim ki benim için hayati önem taşıyan bir malzeme (ön fren için fren balatası). Sadece ufacık bir çakallık sonucu bana geri dönüşü uzunca beklemek oldu hâlâ bisiklete binemiyorum daha doğrusu binmek istemiyorum ön fren rezalet durumda çünkü öyle sürsem fren mesafesi yüzünden elbet birgün birine çarpacağım. Neredeyse oluyordu diye bu siparişi geçmiştim zaten ama hâlâ beklemedeyim. Demem o ki Aliexpress'in de bir alt limiti var bunu aşmayın yoksa sizin için iyi olmaz.
 
@Spontune 320 liraya satılan KZ ZS6'yı yanında 80 liralık gümüş kablo ve 60 liralık 2 adet bakır kablo ile 180 liraya almıştım kuponlar sayesinde. Normalde 520 lira olan ürün bana fırsatlar sayesinde 180 liraya geldi. Geldi ama nasıl geldi, 60 gün geçmişti Türkiye'ye girmesinin üstünden. Tartışma açıp parayı geri almayı düşünmeye başlamıştım artık. Günün birinde kapı çaldı, bir baktım PTT kargo. Benim ZS6 gelmiş :)

Başka bir seferinde de USB 2.0 microSD kart okuyucu almıştım. Kuponlar ile 7 kuruşa gelmişti. 90 gün geçtiğinde tartışma açıp parayı geri istedim. 20 gün kadar sonra 7 kuruşum yattı. Aradan aylar geçti, ben çoktan unuttum 7 kuruşa ürün aldığımı falan. Üstte anlattığım kulaklığın gelmesini bekliyordum. Kapı çaldı ve PTT geldi. Paket fazla küçüktü, hemen içimden "500 liralık şeyi 200'e alırsan işte böyle kağıda fotoğrafını basıp yollarlar" diye geçirdim. Ancak kağıt sığabilirdi o pakete. Endişeyle karışık bir heyecanla açtım paketi. İçinden 7 kuruşa aldığım microSD kart okuyucu çıktı.
 

Geri
Yukarı