hacimantvv
Kilopat
Arkadaşlar Aliexpress'te yolda olan kargoyu yanlışlıkla onayladım. Bir sıkıntı olur mu?
İşte o zaman sıkıntı. Canlı sohbet ile iletişime geçin, kargo bilgilerini kendilerine iletin ve ürünün gelmediğini, yanlışlıkla onayladığınızı yazın.Hayır ürün şuan da yolda olmasına rağmen ben onayladım.
Evet. Ama bağlanması biraz zor.Müşteri hizmetleri ile nasıl iletişime geçebiliriz? Uygulama üzerinden mi?
Hocam olay 2 sene önce oldukargom geldi 6-7 ay kullandım sorunsuz sonra sattım ve sıfır RX570 aldım
şu an Series S ve RX570 ile yoluma devam ediyorum.
Yanlışlıkla ben de onayladım bir sorun çıkar mi?
Yanlışlıkla ben de onayladım bir sorun çıkar mi?
Kanka satıcıya yaz ben satıcıya yazdım sorun yok gönderilecek yazdı dün Turkiyeye giriş yaptı hatta kargoHocam herhangi sorun oldu mu ben de onayladim da.
Kanka satıcıya yaz ben satıcıya yazdım sorun yok gönderilecek yazdı dün Türkiye'ye giriş yaptı hatta kargo.
Reis o zaman ne diye konu açıyon?Satıcı HuaPu store. Güvenilir bir satıcı. O yüzden gerek duymadım.
Bende onaylaya bastım yanlışlıkla sonra takip sayfasında teslim edilmiş olarak görünüyor yinede satıcı gönderirmi ? Ha bide destek sayfasında sordum o tuşa basmanız bir şeyi değiştirmez yinede gönderilir yazıyor ama emin olmamadım . Beni aydınlatırsanız sevinirimÇözdüm galiba tam anlayamadım bir bakar mısın?
Gümrüğe girdiyse sıkıntı olmaz fakat girmediyse sıkıntı olabilir.Bende onaylaya bastım yanlışlıkla sonra takip sayfasında teslim edilmiş olarak görünüyor yinede satıcı gönderirmi ? Ha bide destek sayfasında sordum o tuşa basmanız bir şeyi değiştirmez yinede gönderilir yazıyor ama emin olmamadım . Beni aydınlatırsanız sevinirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.