Aliexpress'den 35 gündür kargo gelmedi

blacktiger5

Kilopat
Katılım
3 Mayıs 2016
Mesajlar
404
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik-Bilgisayar-Tamir
35 gündür PTT'den kontrol ediliyorum hareket yok. Her track izleme sitesine baktım Türkiye'ye gelmemiş ürünüm. Yolda uçakta diyor. Sorun neden kaynaklanıyor?
RX454963459CN
 
Bu gayet normal. 6 ürün almıştım, hepsini ayrı kutulara koyup kargoya koymuşlar. 30-35 gün arası bir sürede anca bir tanesi geldi. Bir de o kargoların hepsine 7-10 TL arası bir şey ödüyorduk galiba.
Diğer ürünler hala yola çıkmadı olarak görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de benzer şekilde ürün hala yola çıkmamış. 40 gün oldu. Bu durum beni şüphelendirmeye başladı. Acaba fake kargo kodları mı veriyorlar? Çünkü birçok kişide aynı problem var. Son zamanlarda açılan konular da kanıtlar nitelikte bunu. Benim de kodum PR019928684YP. Haftalardır ilerleme yok.
 
Arkadaşlar taahhüt edilen teslimat süresini geçtiği anda Dispute açın. Gelmediği veya gönderildiği halde kargoda yanlış bilgi var olduğu durumlar sıkça yaşanıyor.
 
Ben anten almıştım. 40/45 günde gelmişti. Sabretmenizi öneririm. Tahminimce sorun olmayacaktır.
 
ürünü aldığın satıcı puan 4.7 puan almış 500 geri bildirim 20 veya 25 günde gelmiş hep türk alıcılara bizimkisi neden 35 gündür piyasada yok gümrüge mi takıldı kayıtlı posta pttden takip ediyorum ama 20 gündür hareket yok sorun mu var bir sorun olduğunu nerden anlarız
bide teslimat süresi dolmasına yakın open dispute açıp açtıktan 1 gün sonra gelirse ne yapmam gerekir?
 
382066


hareket yok 35 gündür ptt de
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı