Aliexpress'den Alınan Ürünler Güvenli mi?

yani yarı güvenilir diyelim elektroniklerde
İkinci el olduğu kesin olan ürünler için parayı çöp olacakmış riskine girerek almak zorundasınız zaten. Bunun kuralıdır bu. Türkiye'de bile peşinden gitmek zorken ta Çin'de bu nasıl olacak? Elektronikte yarı güvenilir demek yanlış. Dediğim gibi ikinci el ürünlerde ihtimaller daha fazla.
 
Bu sitelerde ekran kartları, işlemci vs. ürünler çok ucuz.
Bunlar güvenli mi?
Alsak bir sıkıntı olur mu? (Gümrük vs.)
Sitede sıkıntı yokta, buraya geldiğine kargolar sıkıntı. Ben bisikletim için 2 sene önce ocak ayında iki çift balata siparişi vermiştim. Bekliyorum bekliyorum yok, en sonunda okullar kapandı çok oldu ve temmuza geldik. Bende artık ümidi kestim galiba dolandırıldım falan diye ama arkadaş gel PTT'ye soralım dedi gittik sorduk adam bize "bugüne kadar nerdesin olum 5 aydır burda bu alet" diyince ben sinirden adamın üstüme atlamak istedim. Niye getirmediniz diye sorunca "oldu onu da mı biz getirelim bi zahmet kalkın da alın gidin Çin'den geliyo bunlar siz almak zorundasınız" dedi. Biz donduk kaldık, salaklık ettim şikayet falan edemedim ve balatamı alıp gittim. O yüzden siteye değil buradaki kargoculara güvenme derim. Bazı kargocular vardır, 14 günde getirirler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı