AliExpress'den İşlemci Soğutucusu almak

Serhat Kurugöl

Kilopat
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar ilk defa alışveriş yapacağım. Beğendiğim 1-2 ürün var. Bunları Aliexpress'den alsam gümrükte falan sorun yaşar mıyım? Bazı arkadaşlarım öyle kolay değil gibi cümleler kullandı merak ettim. Aldığım ürünler gelir mi Türkiye'ye? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı önemli eğer sınırın altındaysa 11.5TL gümrük vergisi ödersiniz, tabi kargo parası da ayrı. Ben GTX750 aldım gümrükten sorunsuz geçti adam sağ olsun 1$ yazmış paketin üstüne.Bu arada 19 gün içinde geldi.

Fiyatı önemli eğer sınırın altındaysa 11.5TL gümrük vergisi ödersiniz, tabi kargo parası da ayrı. Ben GTX750 aldım gümrükten sorunsuz geçti adam sağ olsun 1$ yazmış paketin üstüne.Bu arada 19 gün içinde geldi.
Teşekkürler ben işlemci soğutucu alıcaktım. 20 dolar gibi bir fiyatı var aşağı yukarı geçer değil mi gümrükten ?

Teşekkürler ben işlemci soğutucu alıcaktım. 20 dolar gibi bir fiyatı var aşağı yukarı geçer değil mi gümrükten ?
Şans işi.
Bazen durduk yere rastgele paketleri açıp içine bakıyorlar.
Eğer aldığınız ürün Çin dışında satılıyorsa üzerinde gerçek fiyatını yazdırın.
Bkz. Üzerinde Gift veya $1 vs yazdırdınız. Gümrük memuru kutunun üzerindeki marka modeli google'a yazıp bulduğu ilk fiyatı üzerinden vergilendirebilir.

Ürün geçer sınırın altında. Ve alırken takipli kargo olmasına dikkat edin. Çünkü Yanwen ile gönderilseler 4 ay içinde belki daha fazla sürede bile gelir belki de 1 ay ama Aliexpress Standart Shipping erken getiriyor ve kargo takipli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı