AliExpress'den M800DB fare alınır mı?

Yer
Soul Society
Arkadaşlar M800DB almak istiyorum ve şu anda AliExpress'deki kuponlarla 600 lira oluyor sizce alınır mı? Güvenilir mi?
TRY 550.68 40%OFF | Delux M800 hafif kablosuz fare PAW3335 optik sensör 16000DPI 70g RGB şarj edilebilir PC Gamer için tamamen programlanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona vergi kesecekler gelince, 700TL'ye yakın tutar. Delux gibi uyduruk markadan bir şey alınmasını önermiyorum, bundan 1 yıl önce AliExpress'de mouse satıyordu, adını duyan yoktu. Gelişmemiş bir marka. Garanti desen garanti yok, malzeme kalitesi desen malzeme kalitesi yok, yedek parçası hiç yok, skatezlerini değiştirmek istesen skatezini üreten bile yok.
Bu mouse pwnage tarafından üretiliyor, bunun alınmasını öneririm. Rampage yazdığına bakmayın, pwnage güzel markadır.

Ona vergi kesecekler gelince, 700TL'ye yakın tutar. Delux gibi uyduruk markadan bir şey alınmasını önermiyorum, bundan 1 yıl önce AliExpress'de mouse satıyordu, adını duyan yoktu. Gelişmemiş bir marka. Garanti desen garanti yok, malzeme kalitesi desen malzeme kalitesi yok, yedek parçası hiç yok, skatezlerini değiştirmek istesen skatezini üreten bile yok.
Bu mouse pwnage tarafından üretiliyor, bunun alınmasını öneririm. Rampage yazdığına bakmayın, pwnage güzel markadır.

Hocam birkaç kanalaa, Reddit'e ve eski konulara baktım ama yorumları hep olumluydu. İnsan, kalitesiz olsa neden bu insanlar bunları önersin, diye kendine sormuyor değil.

Hocam birkaç kanalaa, Reddit'e ve eski konulara baktım ama yorumları hep olumluydu. İnsan, kalitesiz olsa neden bu insanlar bunları önersin, diye kendine sormuyor değil.
Aliexpressde satılan mouselar kalitesinde bir şey arıyorsan alabilirsin. Plastik kaliteside iyi değil, leğen plastiği gibi. 200tl lik viper mininin plastiği ve malzeme kalitesi daha iyi.

Bu arada garantisiz mouse alınmaz, mouse klavye hor kullanılan aletler bozulursa elinde kalır.

En basitinden xtrfy mz1 çok güzel bir mouse ama kronik olarak kablonun fareye bağlandığı kısım bozuluyor. Deluxda wirelessden kopma sorunu yaşarsan ne yapacaksın ?

Deluxlarda kronik sorun.

Son düzenleme:
Ben açıkçası bir Fury Z fiyatına çıkamam şu anda başka ne önerebilirsiniz?
Fury z birkaç gün önce 735tlidi. Fiyatı zamlanmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı