Aliexpress'ten 100 TL'ye CPU fanı almak

Heroman

Kilopat
Daha fazla  
100 TL civarında işlemci fanı almak istiyorum, normalde Dark Freezer X92'yi düşünüyordum fakat Aliexpress'te de güzel modeller gördüm. Linkini verdiğim ürün hem 4 bakır borulu hemde RGB olmasına rağmen Dark Freezer X92 ile aynı fiyatta. Yorumları da gayet iyi, sizce alınır mı? Ya da Aliexpress'ten önerebileceğiniz başka fan modelleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler bir diğer sorum da ram slotlarıyla alakalı. 4 Ram slotumun tamamını kullanıyorum dolayısıyla alacağım CPU fanının hiçbir ram slotunu kapatmaması lazım. Şuan takılı olan İntel stok soğutucunun genişliği yabancı kaynaklarda yaklaşık 92mm olarak geçiyor. Cetvelle elimden geldiğince ölçmeye çalıştım, slotlarla fan arasında şuan da en fazla 1CM'lik daha boşluk var. Yani almam gereken fanın genişliği en fazla 100mm olmalı diye düşünüyorum. Fakat bunlar kesin olmayan ölçümler olduğu için alacağım fanın RAM'lerin üstünü kapatıp kapatmayacağından bir türlü emin olamıyorum.

Benim önerdiğim kapatmıyor benimkini ama 3 fanlısını alırsan kapatabilir 3 fanlıyıda önermem çok kaba duruyor.
Arkadaşın önerdiği de güzel aslında.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı